♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 24 Oktober 2012

Home » , , , , , » Rasa KFC Baru Zinger Double Down

Rasa KFC Baru Zinger Double Down

  


Rasanya tak tertahanlah dok telan air liur sebab asyik baca kawan-kawan update kat blog dah rasa kfc yang baru ni kan... eh2 baru ker??? dibarukan jadi double dan tanpa roti jer kot hihihihihhihi .....
Ramai yang kata sedap.. lagilah buat nak rasa....... wowwww.... memang sedappp tau.. seyeslah.. dah makan nak beli lagi hihihihihi .....


Amir dok intai ibu makan burger ker??? KFC pun ae burger ker ibu... hihihihi... macam pelik jer dia.. sebab selalu makan KFC memang order ayam jer....

Nyum-nyum.... terbaiklah sos dia tu... ala-ala wedges, daging ayang pun tebal dan besar kenyang tau....
beli satu share 3 orang pun kenyang hihihihihi.....

Ni set ayah dan amir .... banyak betul cheese wedges tu.... terlebih curah kot....



Bicara Hati : Terima kasih ayah belanja makan kat KFC (^____^)v... Terima kasih kawan-kawan yang sudi komen dientry sebelum sebelum ni... saya gigih balas jejak sebelum balik kampung....







17 ulasan:

Mrs Lurve berkata...

dh mkn jgk, memg best, tp kalo ada bun atas ayam tue lg sedap kot, xla muak sgt..ya ampun byknya cheese kat wedges tue, sedapnya

Ujie berkata...

aduh, lapa rasa! terpaksa try nih..^__^

saya pun arini bz sbnrnya..esok nak balik kg 4 hari.

PUANSTOBERI berkata...

akak mmg sker btul cezi wejes tu.. nyum nyum...
nati nak beli lagi lah burger tu. sodap plak tengok..esuk pun buleh.. mkn dlm keta nk balik kg. hikhik

Nieyl berkata...

hihi~x pegi mencube lg....:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Memang Sedap Zinger Double Down ni..
minggu lepas kami g mkn KFC jgk..:)

ieedaz @ mama_isha berkata...

amboi sedap nmpknye tu...sy belom merasa lagi...tgk pic ni terus rase nk mkn kfc..:)

::EIDA:: berkata...

Terliur ida! Lama tak makan KFC.. hukhukhuk

Falsya berkata...

falsya dh rase dh sbb husband tingin sgt nak makan..sedap kan..;)

Deq's Qienz berkata...

Sy pon dah makan.sedapppp..bertambah sedap kalo free kan?? Hihii

Saya Disini berkata...

sedpnye

Nafira usof berkata...

My hubby pon baru jer belanja KFC.. tapi tak cuba lagi KFC baru tu.. nanti nak try la~

CtAyue berkata...

semua nampak sedap..hehe.. sy skrg mmg tak leh tgk gambar makanan..terus rs lapar..hehe

eita berkata...

tak mencuba pun lagi

IntaNBerliaN berkata...

mmg sedap kan.. terbayang2 lg rasa dia.. :-)

mama aryan berkata...

sedap..kalu dgn roti lg sedap tu

C'Jai berkata...

nampk macam sangat2 sedap...

Tihara berkata...

as salam

akak tak torai lagi ni..lama2 dah takde baru kempunan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...