♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 28 Januari 2013

Home » , , , , , » Percutian Singkat 2 Hari 1 malam Di Morib Gold Coast

Percutian Singkat 2 Hari 1 malam Di Morib Gold Coast

  


Alhamdulillah kali ni meraikkan hari lahir ke-30tahun bersama insan² tersayang, ibu siap amik cuti tau... sebab hubby dah booking nak pergi bercuti kat Goldcoast .. hahaha.. bukan yang Australia.. yang kat Morib jer.... jadilah... ni pun baru kali pertama pergi tau.. walaupun dekat dengan rumah kalau takda promosi macam ni.. jangan haraplah nak dapat pergikan....




Okk.. yang sebenarnya mula² nak suprise hubby beli deal percutian ni.. kunun² nak beli hadiahlah.. kira saja-saja kami² 3 beranak jer.. percutian ni, sekali kene bayar dengan kad kredit daaa... kantoii sudah.. mane ibu ada kad kredit ... tu yang suruh hubby dealkan.... harga promosikan rm 150.00 mestilah nak beli.. walaupun ini kali pertama beli tau.. alhamdulillah takda masalah, kunun² nanti ibu bayar kat ayah.. sudahnya hubby kata.. tak payah bayar.... kira hubby belikan hadiah bestday.. tak aci betulkan... 




Puashati sangat percutian ni.. walaupun singkat, tapi berbaloi²... amir paling happy dan teruja hahaha.... sebab dia memang tak tahu pun kami nak bawak dia kesini sampailah masa nak pergi barulah dia tahu .... lepas tu mulut tak renti²lah bertanya itu ini .. sampaikan tibe² dia tertidur.... padahal dah nak sampai dah.... 35 minit perjalanan jerkan...



Bicara Hati : Hari ni selangor cuti .. korang kemana??? kami?? duduk rumah jerlah 2 hari ni pun jadual dah penuh.. kepenatan...




 

27 ulasan:

Qashmere berkata...

Ramai dah ke sini. Insya Allah nak pegi juga. Tapi tak tahu bile..kekeke

Nisah Idham berkata...

yang ke 30 tahun ? hehe sebaya lah kita ye..

sungguhla ingat ke Australia.. hehe xpelah dkt2 pun ok.. asalkan bercuti kan... :)

mama sara nur berkata...

assalam
cuti 3 hari kan sempat jln2 tp akak cuti2 di rumah je hu hu
bestnya cuti2 disini, Morib yek, ooo kalau kat Bagan lalalng Sepang tu atas airlaut nampak best
akak lama duk tingin nak g Morib ni he he

NinaAz berkata...

manariknyaa pool diaaaa

mamalieyna berkata...

Bestnye.. wlupun dekat tp kalau nmanya bercuti sgt best !

eita berkata...

paling best kalau dapat gi bercuti

♥ ROS ♥ berkata...

ros pun tringin nak pergi..jacuzzi tu xtahan tgk :(

Ummi Iman berkata...

Happy belated birthday. Mesti seronok bercuti bersama famili.

Nieyl berkata...

hehe~selangor cuti...jatuh pada besday asben nieyl..:)

MizzTina berkata...

best x? hri tu nk beli gak.. tp nk tau gak review yg dh pernah pegi..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah bestnyerrrr..ada jg angan2 nk ke gold coast morib ni..ntah bilanya nak smpai xtau la hihihihi

Tihara berkata...

bru2 ni ank buah ada g sini , nampak macam best..kalau buat fmly day okay tak kt sini ? :)

Kakzakie berkata...

Tengok AMir punya anding on the bed pun dah tahu punya seronok bercuti.

Kakzakie berkata...

Sorry salah eja kakak nak eja landing bukan ending

AdaM Hawa berkata...

syoknya.. bile la nak merasa di sana tu.. huhuhu..

IntaNBerliaN berkata...

wah best nih...

LYAfrina berkata...

walaupon singkat.. apa y penting kualiti masa bersama

Yana Libra berkata...

seronok tak hotel tu kak? saya cuti hari tu balik kg ke~ :)

izan mama mia berkata...

lalu jer xpernah singgah

Nad MamaZN berkata...

boleh la dear guna maybank2u...
takyah guna kredit kad pun...
rezki la kan, hubby yg byr ;)

Mrs Lurve berkata...

murah kalo rm150 tue..

Amanda Suria berkata...

ramai yg review kat sini best....kena pergi ni kan? salam kenal...

hainom OKje berkata...

tak pernah sampai kat sini lagi...best eh?

Puan Kutu berkata...

seronoknya bercuti..paling best amir la kan..nti boleh pegi hopiday lg..

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Teringin juga nak ke sini. Tapi tak tau bila.

QasehnyaRania berkata...

bestnya.bercuti dgn ank kan ;)
baru ghasa terhibur layan kerenah amir kan

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Seronok kan cuti2 morib gold cost...
Kami dah 2 kali pergi pun masih rasa nak pergi lg sbb anak2 mmg suka tempat mandi2 ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...