♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 14 Januari 2013

Home » , , , , , » Terima Kasih Nuffnang

Terima Kasih Nuffnang

  


Menulis dari kerana hati , kisah hati , luahan hati .. sudahnya makan hati .. hahahahahaha...... makan hati bukan sebab apa.. sebab pergi blog sana kawan update dapat CPUV baru, singgah blog sini update dapat CPUV, ada iklan banyak menari² dalam blognya dan dapat CPUV jugak.... Blog Kisah Hati sudahnya makan hati kikikikikiki .. walaupun hati memang tak elok dimakankan... kan.. kan... ;p 

Setahun jugaklah join, hasilnya memang tak pernah CPUV singgah, tapi .. kalau dapat CPUV mahu meloncat depan pc ni, tak pun kerooo tengok betul ker.. betul ke.. dapat tu .. hahahaahha ... pulak kan...


 Print screen terbaru pagi tadi daripada akaun nuffnang.
Terima kasih sangat² pada kawan² yang selalu dan sudi klik iklan² yang menari² di blog kisah hati ni .... Alhamdulillah walaupun jumlahnya belum boleh cashout tapi setiap minggu bertambah (^______^)v



Tak tahulah kat mana silapnya.. mengikut teori kawan² kenelah rajin update serve, hantarlah tiket tanyakan nuffnang (dah jugak pernah buat), UV mesti lebih 100, pernah jugak dapat .. dan inilah UV minggu lepas.. tapi iyerlah blog suam² sejukkan.. UV pun tak banyak.. tak pernah cecah 1000 pun nak update entry pun kisah hati jer.. kisah anak, kisah sukai saya jer.. manelah ada iklan sudi singgah ..... lepas tu pulak ayat sukatihati jer kann... emmm kalau ada rezeki adalah... dah kalau takda nak buat macam mane... 


Apepun terima kasih sangat kat nuffnang sebab banyak juga iklan² singgah kat blog ni.. cuma bukan rezeki saya lagi kot nak merasa CPUV.



Bicara Hati : Orang lain tak heran pun kan.. sebab dah banyak kali cashout






15 ulasan:

Nisah Idham berkata...

hehe dah dapat tabungan ye..

Nafira usof berkata...

belom ade rezeki lagi.. insyaAllah~ kalo ade rezeki kita tak kan kemana.. UV masya lagi banyak dari zura punye.. Alhamdulillah setakat nih mmg sentiasa ade rezeki kat BE.. terus kan usaha k~

QasehnyaRania berkata...

sama la kita kak",

dok tunggu BE/ CPUV. bila la nak singgah tak tau..hihi

BERT berkata...

satu lagi.. cube update survey.. mngkin boleh mmbntu.. cubalah..

IntaNBerliaN berkata...

InsyaAllah nanti dapatla tu

Tihara berkata...

okay juga uv masya tu..alhamdulillah
dapat BE..congrats :)

eita berkata...

tahniah

LYAfrina berkata...

lya skarang dh x kisah sgt dgn nuff ni..klo ada rezeki x kemanakan.. kat blog lya ada tips psl nuff..pnh buat dulu2.. cuba la serach kat label nuff

Fieda Rafli berkata...

kak fieda dulu pun setahun jugak nk merasa cpuv ni...pas dh dapat bertalu talu plk dia masuk..inshaa Allah nanti yana pun pasti dpt punya..

mamalieyna berkata...

Insyaallah ada rezki nnti.. janji menulis mmg kena dr hati..hehe./..^_^

Che Rosliza Che Mat berkata...

rezeki tue...

Afasz berkata...

wahmasyuk

sy pon tgh tgg cek sampai :D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

In Shaa Allah kak nanti dpt la be tu

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Insyaallah suatu hari nnti akan dpt jgk, k.eija pun setahun lebih berblog baru ada rezeki BE bertanding tp smpai ke hari ni blom ada rezeki utk cashout lg..tunggu earning cecah RM100 baru cashout..sabar tu menanti nak dpt RM100 punye pasal..hehe..

Ummi Iman berkata...

Tinggi juga trafik tu.. insyaallah lps ni dpt lah tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...