♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 30 Januari 2013

Home » , , , » Sesekali - Donut Big Apple

Sesekali - Donut Big Apple




20 ulasan:

Puan Kutu berkata...

ohh pandainya goda tekak mak yong..:)

ch@ berkata...

kalau kita ke big apple atau Jco, mmg rambang mata, smua pun nak. sedapnyaaa...

Saya Disini berkata...

sedpnye big apple..lembut je

Fiza Rahman berkata...

Sedapnya. Kat bangi ni baru jer bukak big apple, tapi cepat habis.

Fieda Rafli berkata...

betul2..sesekali apa salahnya kan..rambang mata dibuatnya kalau ke big apple ni..

lia berkata...

dapnyer.... iskkk mana nak cari x tau ha3

Mrs Lurve berkata...

nyum..nyum..sedapnya, kalo singgah jusco mesti beli, tp since preggy nie dh kurang sbb manis..takut nak mkn manis

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Sodapnya.. tengok donut tu... dah lama tak makan :D

Nisah Idham berkata...

Nisah suke jugak donut ni.. macam2 rase..

Ujie berkata...

Tak pnah try..biasa beli jco. tp takleh mkn byk..satu pun dah manis amat.

jaa jaa berkata...

sedapnya....nak 1...

Nor Salmi berkata...

Tergoda tekak akak..

Tihara berkata...

sedap tapi manis kan :)

KY berkata...

kalau budak2 tengok pasti suka...KY makan juga donat tapi donat yg tabur gula tu heee

BERT berkata...

lame tak layan donut ni.. maniss sngat kan

Nieyl berkata...

my fav..hihihihi~

QasehnyaRania berkata...

kurang berminat sbb manis la :)

Izan Ishak berkata...

mmg sedap makan big apple ni kan. kalau boleh nak try semua yg ada... hehe

izan mama mia berkata...

manis...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Big apple my feberet...nyummy2.:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...