♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 22 Januari 2013

Home » , , , » Shopping Online Store Simplysiti

Shopping Online Store Simplysiti


Kisah bile kebosanan melanda, bukan bosan sebab apa .. ntah tibe² mood kelaut, kepantai ... dengan erti kata lain.. kadang² memang ada rasa tu dalam diri.. normal kot ... sebagai wanita. Betul x?? betul x???? angguk dengan laju ....

Seacrh sana sini .. google sana sini .. cuci mata sana sini .. tibe² terjebak .... bukak web simplysiti (yang sebenarnya baru tahu ada online store dia ni hihihihihihi ... orang lain dah lama tahu.. kita jer yang baru tahu ...

Tibe² sajalah klik kat bahagian sale tu .... banyak jugak yang sale sebab pernah serve kat watsons agak mahal jugak barang² dia.. tapi bila dia buat jualan murah ni macam okk jer... bedak pun dah habis apa salahnya mencuba kalau serasi boleh terus guna hihihihihihi ....

http://simplysiti.com.my


 Nak tahu yang mana ada potongan harga haruslah klik kat bahagian SALE




Klik² dua ni jer ... tengah bulan mana ada duit lebih huhuhuhuhu .. ni pun sebab bedak dah habis macam best jer bedak ni.. mahu cuba .. mahu cuba... dan lagi satu tu mask muka.. beli satu percuma 1 okkk lah tu kan... baru² nak cuba ... 


Kalau ikutkan hati semua nak dibeli hihihihihi .. tapi tu lah nanti bajet lari macam mane kan.. ada pulak yang tak makan kang, okk baik beli yang mana perlu jer dulu .. korang pernah beli online kat simplysiti x??? kalau tak pernah jomlah beli .. masuk link laman web dia tu .. macam² ada .... segalanya dihujung jari. (^_____^)v

Hari selasa order .. hari khamis dah sampai ....
Kalau ikut terma dan syarat pembilan online simplysiti hantar/pos barang² pada hari isnin sahaja.. terkejut jugak barang ni sampai cepat.

Bicara Hati : Macam² kedai online ada sekarangkan.. hati² yer.. kawan² jangan sampai tertipu.... sebab pernah terbaca ada orang beli tablet sekali dapat lesung batu gegegegege haru jer ......




12 ulasan:

Falsya berkata...

wahhhh..maju dh ade online dh nyeah..hehe

Mrs Lurve berkata...

biar btl boleh online, tq..tq...sy suka eyeliner dia, brg lain blm cuba..nk ushar2 tgkla

Nad MamaZN berkata...

tak reti nak beli brg mekap secara online
ecececece, tak reti konon, kan? hahah!

beli baju laju jek, hihihihi




p/s: nak gi esok ek? check out nnt jeling jeling la ek, mana tau jumpe plak nnt, hihihihi

Ema Blog berkata...

ema pun baru lepas online belikan utk adik...dia yg nak order...watson mahal..dn ada yg tak ada

Nafira usof berkata...

waahhh... berbaloi2 sales SS nih.. tapi zura tak pernah pakai SS.. mahal..kekekeke

Tihara berkata...

bijak cara dia market barang :)

Nisah Idham berkata...

bukan akak sorang je baru tau ada web ni..nisah pun baru je tau ni... ade sale lagi ke ? nisah pun nak stalk2 jugak ni.. hehe

PUANSTOBERI berkata...

hihiikk... akak tak tahu pun buleh order online.. salu gi beli kat watson ja.. akak mmg pakai simplysiti pun. hikhik

Deq's Qienz berkata...

soping on9 senangkan..xperlu bersesak²..hehee

ch@ berkata...

Lama juga page simply siti ni. Sbb member hr tu buka sbb nk beli makeup utk hntrn. Suka shopping online tapi.......

Yana Libra berkata...

wah..best tak kak pakai produk simplysiti tu?? :)

Saya pun ada kedai online kak..jom tengok2~~ :)

https://www.facebook.com/AmiryanasHealthBeauty?ref=hl

Puan Kutu berkata...

shopping online mmg jadi pilihan ramai org skang nie..mudah sbb semuanya dihujung jari..cuma dlm akaun kena la ada fulusnya.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...