♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 11 Januari 2013

Home » , , , » Selamat Hari Lahir Tok Ti

Selamat Hari Lahir Tok Ti

  



Selamat Hari lahir buat Dato' Siti Nurhaliza yang ke -34 tahun semoga dipanjangkan umur, bahagia bersama keluarga tersayang dan sentiasa dimurahkan rezeki .... suke sangat tengok muka siti pakai tudung litup macam ni manis jer... ayu siti pakai tudung macam ni...

Kalau melihatkan persekitaran pemandangan kawasan ambil gambar ni macam kat hospital, mungkin siti masih lagi kat hospital menjaga suaminya yang tak sihat....

Gambar² lain bolehlah tengok kat Fb akak ipar Siti, Rozi Abdul Razak , saya mohon izin kongsikan gambar ni kat sini ... walaupun tahu siti tak baca dan tak pernah tengok pun blog saya ni hihihihihi .....

InsyaAllah ... 23 Januari ni kita pulak sambut hari lahir kan.. opsss.. terbagi tahu pulak.. tapi bukanlah yang ke 34 ... ;p tapi dah menuju angka 3 jugak (^_____^)v



Bicara Hati : warna warni betul kek dato siti ... moga siti juga ceria sentiasa






17 ulasan:

Nieyl berkata...

Hepi besday:)

Aty_Fared berkata...

comel nyer tok ti nih..dari dulu minat kat die..:)

Fiza Rahman berkata...

Tok ti dah bertudung ker? Sweet jer muka. Selamat hari lahir buat dia. Sedap plak tgk kek tu ☺☺

CtAyue berkata...

comelnyer kek ct.. tajuk tak menahan tu..Tok Ti, ingatkan sapelah..hehehe.. :) laa yana nk sambut bday dh yer...yang ke brp?? jeng..jeng...

BERT berkata...

lawa giler kek dia!

PUANSTOBERI berkata...

huhu.. akak sebaya dgn siti.. tp lmbt lagi la.. tp kami sama sbb masih tak dikurnia rezeki yg satu tu.. sobss... tp dia lagi hebat dugaan nyer sbb pelbagai tohmahan org buat..

Nisah Idham berkata...

Happy Besday Mak Ti...

suhaina laui. berkata...

macam kek mainan lak kan comey jer ;)...epy besday advance sket ;)

eita berkata...

ceria nyer kek

QasehnyaRania berkata...

asalam..ya Allah comey nya..eh..eh..mcm muka say la..hahahaaaa..

semoga berkekalan kan ;D'comfir kek pelangi tu kan :D
nak p godek Fb kak rozi la :D
ten q kak :D

mamalieyna berkata...

Comel siti brtudung litup gitu kan :-)

Tihara berkata...

siti ni pakai la tudung serabai pun tetap comel..happy birthday tokti :)

QasehnyaRania berkata...

tak jumpa la kak

Puan Kutu berkata...

Alhamdulillah klu berubah kearah kebaikan..ala hana tijama lg..hehe

Fieda Rafli berkata...

amboi besarnya kek tu..

IntaNBerliaN berkata...

cantik ct ni... happy belated bzday :)

LYAfrina berkata...

sgt comel dia btudung pnuh gni..nmpk lgmuda..suka tgk kek dia..cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...