♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 23 Januari 2013

Home » , , , , , » Istimewa Pada Angka Ke-30

Istimewa Pada Angka Ke-30


Hari tanpa kata dihari rabu, tapi itu rabu lain boleh?? rabu ni.. nak taip jugak hahahahahaha...... Bersyukur dihari yang mulia ini masih diberi kesempatan merasai kehidupan di dunia ini.... berada disamping mereka disekeliling adalah satu anugerah yang sukar untuk digambar ....


 Sentiasa bersyukur dan jauh sekali mahu besikap tamak atau riak didalam hidup.. tapi adakalanya tanpa sedar mereka disekeliling yang menilai kita dengan pelbagai andaian dan tangapan..... tapi janganlah sesekali menghukum karma .. sesukahati ....




Alhamdulillah bertambahnya usia yang ke-30 tahun pada tahun ini .. mengharapkan yang lebih baik dimasa akan datang dari segi diri, keluarga dan juga kehidupan... 
Terima kasih juga buat kawan² blogger yang mendoakan saya....  


Kami sentiasa meraikkan bersama² diopis, kerana tarikh dan bulan yang sama tapi tahun kelahiran yang berbeza.. tahun ni raikkan awal sikit.. sebab hari ni saya bercuti .... ala... pergi bercuti ke pakej yang RM 150.00 tu hihihihihihihi ...;p saja deal beli hadiah untuk kami 3 beranak .... jadilah .. ibu dapat rezeki lebih haruslah ibu kongsikan pada orang² yang ibu sayang .... (^_____^) 


Kawan² kalau mahu hadiah pun boleh ... bagilah ucapan kat saya mestilah saya bagi hadiah jugak ... kire macam giveway birthday aci x?? aci x?? buat macam ni jer.... (hahahaha tak malu.. nak soh orang ucap happy bestday) senang jer.. sapa yang komen kat sini secara automatik tercalon.. yang tak jadi follower pun boleh join juga.... janji masa keputusan keluar korang baca. 


Syarat wajibnya hanya komen pada hari ini di post ini sahaja yang terpilih sehingga pukul 11.59 malam ini. Dan ada special give bagi yang komen 30 tau ....  kenapa 30 sebab umur saya kan 30 tahun dah (ade ker???sampai 30 komen masuk yer) keputusan akan diumumkan selewat²nya minggu depan.



Bicara Hati : Tuan tanah kedaung nak pergi bercanda bye² semua.. entry selepas² ni kalau ada hanyalah autopublish...

25 ulasan:

Mrs Lurve berkata...

happy bufday masya..moga bahagia kekal ke akhir hayat bersama orang2 tersayang..

Falsya berkata...

happy birthday masya..sebaya la kite..hahaha...3series sudahhhh..tidakkk!!!!!!!..;)

Deq's Qienz berkata...

hapi besday dear :) smg berbahagia hingga ke syurga :D

myfreeminded berkata...

So Selamat Hari Jadi Masya, daha lama dah follow Masya tapi just as silent reader, so sempena hari lahir yang ke 30 ni moga perjalanan hidup Marsya yang lalu dapat menjadikan diri Marsya seorang yang lebih berpandangan jauh. Moga Allah senantiasa memberkati Marsya dan keluarga.

PUANSTOBERI berkata...

nak tggu jadi pengkomen ke 30.. tp kang terlepas pula.. so, komen awal2 la yer..
hepi 30th beday dear.. thanks sbb salu jalan2 kat kebun stoberi akak. nati 1 sweet day, kita jumpa in real life ya..

yan's cottage berkata...

selamat ulang tahun yang ke 30 Masya.... moga panjang umur murah rezeki dan berbahagi di dunia dan akhirat....Amin...

Suliana berkata...

happy birthday masya.. may Allah bless u always :-)

Saya Disini berkata...

hapy besday,,semoga panjang umur dan dimurahkan

AdaM Hawa berkata...

siap buat peraduan lagi.. hehehe..
Selamat Ulang Tahun YANA.. bergembira di hari cuti.. :D

Nisah Idham berkata...

agak-agak nisah punye komen yang ke 29 tak ? hehhehehhehe

<>> okeu make a wish..

Happy bEsday.. doa ku pohon agar dirimu dalam keadaan bahagia, tenang, gembira selalu.. Di murahkan rezeki, di berikan kesihatan yang baik, menjadi isteri yang solehah, ibu yang mithali, anak yang penyejuk mata. .. semoga berjaya di dunia & akhirat....

Nieyl berkata...

hepi besday..:)

Ujie berkata...

HAPPY BIRTHDAY!!
moga dlm rahmat Allah sentiasa.

jek nom kue..:)

ieja amieja berkata...

hepi besday..semoga diberi kesihatan yg baik2 dan dipermudahkan sgl urusan

izfanora berkata...

selamat menyambut ulang tahun kelahiran.. dan mula masuk 3 series.. but, umur camnilah biasanya perempuan akan menjadi paling berjaya.. :)

semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. :)

Nafira usof berkata...

Happy birtday..
moga semua doa dan impian akan jadik kenyataan..

selamat bercuti jugak.. moga semua berjalan lancar~

Tihara berkata...

happy birthday masya..moga dimurahkan rezeki selalu..aamiin :)

Lynda Che Lah berkata...

selamat hari lahir masya..semoga terus-terusan dirahmati Ilahi dan dilimpahi kebahagiaan duni akhirat..kem salam kat Kak Syuhada :)

Fiza Rahman berkata...

Selamat hari lahir. Smoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik dan semoga bahagia selalu ☺☺

ch@ berkata...

Taktaula teecalon ke tak ni.
Selamat Ulangtahun Kelahiran buat Yana.
Wishing u all the best. Ok kena panggil kakakla canni.

QasehnyaRania berkata...

tapi pic ni tak nampak macam pregnant pula.confius sudah ;D

Yana Libra berkata...

hepi besday kak! :)

Puan Kutu berkata...

selamat hari lair n selamat bercuti..terlewat wish nmpkn ya tak dpt la masuk dlm senarai.hehe..takpe..:)

semoga awk dimurahkan rezeki,diberi kebahagiaan berpanjangan..Ameen..:)

izan mama mia berkata...

oo..besday yg 30..muda lagi..tahniah

Fieda Rafli berkata...

happy birthday masya...moga makin murah rezeki awak sekeluarga utk tahun ni ye.maaf sgt lambat dtg jenguk sini..

IntaNBerliaN berkata...

happy belated bzday yana... saya pun dh 30 thn ni... dh 3 series kita yer.. hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...