♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 31 Januari 2013

Home » , , , » Pertama Kali Bergambar Ukuran Pasport

Pertama Kali Bergambar Ukuran Pasport


Satu perkembangan yang positif bila hampir sebulan kesekolah... amir dah mula belajar 'art' ok... cikgu bagi tahu pelajar² sekarang dah mula diberi pendedahan pegang gunting, macam manalah agaknya gaya amir tu yer.. kat rumah.. jangan haraplah mak ni nak bagi pegang gunting kan...

Lepas baik demam ni .. amir meragam sikit pagi² nak kesekolah... ntah.. asal pagi hubby kejutkan dia menangis semahu²nya... dah macam orang kene pukul pulak tak mahu mandi... tapi bila dipujuk² alhamdulillah dia ok... tu pun sedu tak habis²...

Pagi ni buatkan sarapan kegemaran dia... baru² ni adalah dah seminggu jugak amir asyik request nak sarapan nasi goreng telur mata... okkk.. saya turutkan jer... singgah kedai mamak beli teh tarik... okk.. sampai sekolah.. makan dulu dalam kereta barulah dia turun nak ketadika. (turutkan jerlah... harap perkembangan macam ni tak berlarutan lagi) istilah mandi² dipagi hari.. di masjid dah takde dah.. sebab sekarang pagi dah okk bangun kat rumah mandi air suam. Bile dikenang² balik rasa macam lucu jer.. tapi tu semua kenangan nanti tau.. bile diceritakan balik kat amir.. mesti amik tak mau ngaku...

Gambar pasport pertama Amir
Muka hadoilah.... susah betul nak bagi kerjasama masa amik gambar, maklumlah kali pertamakan nak amik gambar pasport macam ni sebab tadika mintak sekali dengan salinan surat beranak untuk pendaftaran insurans tadika kalau apa² berlaku ditadika.




Ingatkan dapatlah nak umum pemenang Giveaway Komen Hari Lahir hari ni ... boleh pulak amir tertidur awal malam tadi... saboo jerlah.. patutlah tibe² senyap jer kat depan tv. Maaf yer kawan² kelewatan pengumuman amatlah dikesali .... Harap malam ni amir dapatlah buat cabutan tu... sebab dah bagi tahu kat amir dah...


Bicara Hati : Esok dah masuk bulan Februari yer.. cepatnya masa berlalu... rasanya hilang penat tutup akaun pun tak hilang lagi, naziran sana sini nak datang.. ayuh kawan² siapkan fail apa² yang patut.


16 ulasan:

Saya Disini berkata...

comei3

QasehnyaRania berkata...

as-salam..ala nape amir tido awal..hihi

ok je kak..senyum je tu :)

nea lopah berkata...

alahai comel nye...kiutt!

KY berkata...

alaa...hensem lah tu

Izan Ishak berkata...

comey je amir amik gmbr pasport tu...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Hemmmm Budak Hensem tu :D

Nafira usof berkata...

segaknye gambar paspot amir.. ok jer senyum tuh~

My Anis snap gambar paspot kat sekolah dia haritu.. semalam cikgu ade bagi CD gambar tuh.. tak sempat bukak lagi..:)

Ema Blog berkata...

senyum simpul jer amir..

lia berkata...

Alololoooo comeynyee amir senyum gitu...

Puan Kutu berkata...

ehh nmpk kiut je gambar amir yg nie.comel!senyum simpul je.hehe

amir ke yg cabut undi?.tertido plak dia..takpe nti2 pun boleh..:)

CtAyue berkata...

hensem.. senyum cmtu nampak makin kiut lah amir nih.. :)

izan mama mia berkata...

kiut dia bt mulut gtu

Tihara berkata...

comelnya, sweet je dia senyum :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alahai comel amir senyum..
Ohh pertama kali ye, k.eija.pulak mmg setiap thn akan amik pic pasport anak2 buat koleksi..heheh

LYAfrina berkata...

hehe.. kiut je ammar..senyum2 ala2 malu je ..

Fieda Rafli berkata...

olololo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...