♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 19 Februari 2013

Home » , , » Kenapa Tak Boleh Follow Blog

Kenapa Tak Boleh Follow Blog



Sejak akhir² ni menghadapi masalah tak boleh nak follow blog orang ..... dulu tak boleh follow sebab takda link ... sekarang ni.. link ada.. tapi button follow takda kat bahagian atas.. jadi saya akan cari ruangan join site kemudian akan klik follow.. tapi masalahnya sejak² dua menjak akhir² ni.. tak pulak keluar perkataan follow sini.. dia akan keluar gambar macam kat bawah ni ... seolah² saya dah follow blog ni.. hakikatnya saya tak follow lagi ....


ini contoh terkini saya print skrin ... saya nak join GA yang dianjurkan.. tapi dah jadi macam ni.. tak dapatlah join ....



Kenapa jadi macam tu yer.. korang pernah tak hadapi masalah ni, kalau dah follow blog tu memanglah akan keluar macam ni.. tapi ni tak follow lagi dah kelaur macam ni.. macam mana pulak tu... 




14 ulasan:

Ujie berkata...

Yelah..saya pun perasan. Mula2 saya tinggal je, sbb biasa kalau kuar gitu maknanya kita dah follow. Tapi lps2 tu dok fikir mmg blm follow blog tu.

Jd caranya, klik kat Google tu. sign in semula dan baru keluar button follow tu.

Kakzakie berkata...

Yana guna Internet explorer atau mozila cuba tukar kakak dulu pernah kena macam ini...

Falsya berkata...

sama la ngan kite...kadang tuh tah mana ilang button follow tuh...

izan mama mia berkata...

saya pun pernah gak jadi gitu sesekali,,,xtau kenapa

Puan Kutu berkata...

klik je kt google pastu masukkan semual password..macam tu kot rasanya..:)

eita berkata...

biasa kalau jadi macam ni..
ita klik balik dalam gambo google tu..
phtu leh lah folow..

hainom OKje berkata...

OKje pun pernah berlaku cam ni tapi kadang-kadang boleh folo dan kadang memang tak boleh walaupun cam tu... okje klik yg kanan sekali...

fieda berkata...

kak fieda pernah kena..klik icon google tu pastu baru keluar button follow..tak tau nape jadi gitu..

sal ya berkata...

macam2.

::EIDA:: berkata...

Ida pernah kene tapii sememangnya ida dah follow blog tu tapi lupa tu yang kuar gitu. tapi xpe, akak still boleh follow, tekan je google tu nnti die suh sign in balik. akak sign in, dah kire follow belog tu ;)

Nad MamaZN berkata...

Klik je button google tu pastu isi password
Nnt die kembali normal

Kalu dh follow takde masalah
Kalu blum follow pun takde masalah
Ngee~

IntaNBerliaN berkata...

betoi dah mcm yg org lain gtau.. klik balik google n tu :-)

Nora Karim berkata...

kadang2 mungkin sebab kita tak logout betul... contohnya macam kita dah tekan button logout... lepas tu dia tgh loading nak logout, tapi kita dah tekan button pangkah tu... sedangkan dia belum betul2 logout lagi...

QasehnyaRania berkata...

biasa jadi..kadang2 sbb kita dah follow ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...