♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 26 Februari 2013

Home » , , , » Status Nuffnang Kembali Pulih

Status Nuffnang Kembali Pulih

 

Sana sini update akaun nuffnang dapat CPUV, saya??? memang belum ada rezeki kearah itu... nak buat macam mana.. dah kalau menulis pun ikut suka jer hahahahaha.. manalah ada iklan yang tertarik kan.. kan...

Okkk.. walaupun tahu akaun nuffnang masih bermasalah, tapi saja²lah bukak juga akaun nuffnang sekali.. tengok.. yeahhhh dah pulih.... barulah boleh tengok berapa ramai datang, kata carian apa yang paling panas orang cari... dan lain².. kalau tak rasa macam tak best jer...

Rasanya pernah buat entry sebelum yang akaun nuffnang saya bermasalah... berpunca daripada email yang saya gunakan tak boleh nak dibuka, okk kemudian saya tukar alamat email dalam entry tukar email akaun nuffnang dan terjadilah situasi status berubah kepada non glitterati.. dan selama itulah juga saya berutus² email dan contacs dengan nuffnang akhirnya alhamdulillah status itu telah berubah kembali kepada glitterati dan terima kasih kepada pihak nuffnang kerana mengembalikan juga duit didalam akaun saya walaupun masih belum boleh cash out dan melayankan kerenah saya (^____^)v



Kalau korang menghadapi masalah atau apa² jua pertanyaan nak diajukan, hantarlah tiket kat akaun nuffnang.. memang mereka akan layan sebaiknya... tau... tapi kalau mereka lambat balas.. mungkin mereka sibuk sikit.. makulmlah bukan sorang dua jer ada akun nuffnang ni.. rata² blogger pun memeng ada akaun nuffnangkan.. jadi sabarlah sikit.. bila mereka lambat balas.



Bicara Hati : Yeahhh suka tengok iklan² berjoget² kat dalam blog.

10 ulasan:

Azatie berkata...

Salam Masya..Alhamdulilah dah okey.Pasni makin laju la iklan Nuff ya..:)

SeputihSalju berkata...

sy lg la masya.. entry kat blog pun tengelam timbul..mana nak dapat CPUVnya..hihihi.


dok joget2 ek.. xpa sy tolong klik2 ye masya..hehhehhe

Mieya Atiera berkata...

alhamdulillah. Nuffnang sentiasa mesra dengan para penggunanya.

mamalieyna berkata...

senang hati dah ye.. ^_^

::EIDA:: berkata...

Betul. Staff Nuff sangat ramah. Baik Melayu Cina, samaa je... Tu yang ida sukaaa sangatt hantar ticket kat diaorang.. hahahhaha

Joanna Yunus berkata...

akak masih blur lagi dengan nuffnang dan CPUV ni...

Puan Kutu berkata...

sy pun cpuv mmg tak pernah dpt.dh dua tahun kot berblog.haha..

izan mama mia berkata...

saya pasal nuff nie..xtau sangat...org letak,..ikut letak jugak..hahah

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dah ok Alhamdulillah kan

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Alhamdullillah dah ok..risau jgk kalau x ok w/pun amaun sikit duit jgk kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...