♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 28 Februari 2013

Home » , , , , , » Koleksi Pertama - Radiusite

Koleksi Pertama - Radiusite

  


Bahana²... apa kes entry² hari ni.. nak tulis koleksi pertama, dah memang betul koleksi pertama... dengan erti kata lain belum pernah ada koleksi.... (ada kata.. ini semua poyoo.... erkkk.. larikk.. )

Oklah selalu dok jeling² jerlah FB Radiusite, jeling jer tau... tengok² apa yang cantik... berkenan?? memang banyak yang berkenan.. dah nama pun perempuan kan.. sinonimlah kalau suruh shopping, lagi² sekarang ni banyak yang online... tinggal pilih jer yang mana berkenan janji ada ongkosnya... bak kata abah kat kampung.. duit seguni pun boleh habis sehari kalau dibagi shopping perempuan ni kikikikikiki ..... (^_____^)

Akhirnya baru² ni tertengoklah lagi FB Radiusite lagi ada upload shawl halfmoon.. memang dah lama nak beli pun... memang takda koleksi langsung.. orang lain dah pakai yang berlabuci bagai.. kita takda pun.. sebab rasa macam sarat sangat.... tapi yang ni takda labuci² tu.. macam menarik jer.. dan kawan kat opis pun kebetulan ada yang nak beli.. oklah tu... kongsi² pos penghantaran.... hasilnya sempatlah beli macam yang kat bawah ni ...


Koleksi Pertama - Radiusite
Nida Shawl RM 59 + 3 = RM 62.00



Macam nilah gambar yang kat model tu pakai... 
Apa?? nak tengokk masya pakai.... hihihihihi.... tak payahlah.... model ni lagi lawa....


Jomlah terjah web http://radiusite.com.my saya bukanlah pengiklanan berbayar dia.. cuma nak kongsikan info mereka hari ni mereka buat sale online jom klik² SALE! SALE! SALE! (online sahaja) (28 FEBRUARY 2013) kot² ada yang berkenan lagi.... (^_________^)v dah kebetulan saya pun baru dapat barang yang order.. jadi tak dapatlah nak membeli lagi huhuhuhuhu.....

Bicara Hati : Hati dah mula tertawan shawl halfmoon corak batik².. tapi... warna yang saya nak pulak takda...

11 ulasan:

Nafira usof berkata...

hehehe.. zura x reti sangat pakai tudung camtu..kekeke..

kalo ngah carik halfmoon punye tudung, apakata terjah blog biz kawan zura.. dia ade buat custom made jugak tau.. harga pon ok~

http://washura.blogspot.com/

Ujie berkata...

Cantik..simple & warna lembut.
Saya tak berkenan labuci2..mcm semak mata memandang.

Tihara berkata...

mesti lawo masha pakai..tunjuk lah gambar..cantik color dia :)

Sally Yatiey berkata...

Cantik Shawl ni ^^

Puan Kutu berkata...

sy dah lama bersara beli online shawl n tudung.skang ni dok shopping brg baby jer..:)

koleksi radiusite mmg semua cantik2,kena la dengan harganya.hiks..

izan mama mia berkata...

lawanya,..nk pakai ngan bj peplum tu ker

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

k.eija mmg hari2 tgk Radiusite ni, tp setakat ni suka tgk je beli dgn radiusite blom pernah lg,sbb rasa harganye boleh thn mahal gak, tp mmg 2-3 hari ni k.eija terpengaruh gak beli shawl online..now minat sgt dgn butik online shawlbysnow..:)

lia berkata...

mari menabur duit ekekkeeee

CtAyue berkata...

cantiklah...

mamalieyna berkata...

mmg lawo.. tp tak reti nak pakai,..hehe.. tudung skrg mahai2x..ngalahkan kain baju..hee~

QasehnyaRania berkata...

cantik warnanya :)lembut j kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...