♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 4 Februari 2013

Home » , , , , » Booking Murah Bilik Tidur Di Morib Gold Coast

Booking Murah Bilik Tidur Di Morib Gold Coast



Hari rabu yang dinanti² pada 23/01/2013 akhirnya segalanya dipermudahkan....  cuti² kami 3 beranak ke Morib Goldcoast rasanya ni kali pertama dan pergi 3 beranak jer.. selalu kami bercuti mesti ramai² dengan ahli keluarga yang lain.

Rahsia besar tau.. amir pun baru tahu masa nak pergi hahahahaha.... Kalau dah bagi tahu awal² mahulah habis dikabookannya.. kat semua sanak sedara masa balik kampung hari tu.... sebab balik daripada bercuti ni pun dengan semua orang dia cerita dia mandi kat jakuzi (hadoilah.. anak ibu tahulah kat rumah kita takdakan..)

 Rami jugak yang daftar petang rabu tu.... suasana tahun baru cina pun dah mula terasa bahangnya.. masuk² pintu nak daftar bilik jer.. dah nampak singa tau... siap lagu² selamat tahun baru cina.


Berbaloi² pakej percutian singkat 2 hari 1 malam dengan harga RM 150.00, dapat bilik yang sangat puashati siap ada jakuzi, pakej dinner, sarapan pagi dan tiket theme park untuk 2 orang... oklah tu kan... kalau dapat tiket free untuk amir ke theme park lagi best... hahahahaha.... (^_____^)v



Lepas tengok bilik kami ronda² pantai morib dulu... sebab nak solat asar, motif cari arah kiblat dalam bilik tak jumpe.. nak call budak kaunter hubby kata tak payah.. amir pulak dah merenggek nak mandi kat theme park petang tu .. nasib baik tak dapat bilik hala theme park.. kalau tak mahu dia asyik dok keluar nengok orang mandi manda kat theme park...  rupenya hala kiblat ikut kedudukkan bilik arah kelaut tuju jam ke pukul nombor 2 (masa balik kat pantai morib baru tanya).


Paling tak menahan bile amir guling² kat katil dia pandang syiling ada pemandangan yang tak menarik macam kawasan air bertakung/ ada tompok² macam lumut kot.. hubby kata.. tu lah.. tak boleh mandi jom kita pergi morib nak makan kerang rebus.. barulah amir tak merenggek lagi.. patuh jer.. terus ikut.. takut ler tu...



Bicara Hati : Pertama kali booking online ok jugak, boleh cuba lagi... ke tempat lain.. 






22 ulasan:

NinaAz berkata...

jacuzi best kannn!!! hehehe... kena urut2 manja dek air.

Ujie Othman berkata...

berjacuzzi la masya ya..:)

pelik gak bilik tu tak sedia arah kiblat. biasa ke mana2 hotel mesti ada.

Ibu Lala berkata...

seronok je tgk orang pegi bercuti kat gold coast ni. nak pegi jugak. tapi nak booking online ni tak pandai sgt la. kena buat pymnt trus ek. pastu tiket tu nak collect cam mana...

Nieyla Nadia berkata...

wah~kat opis nieyl pun suke bebeno ke sane...:)

Nieyla Nadia berkata...

wah~kat opis nieyl pun suke bebeno ke sane...:)

miss yatie berkata...

bestnya bercuti bersama keluarga...terasa puaskan?

lia berkata...

ramaiii betol kawan2 blogger p cg morib ni.. jakuzi tu yg plng menarik selain water theme park nyer...

Unknown berkata...

wah harga murah..nak cuba gak laa

Unknown berkata...

bestnya.. murah plak tuh~

Kakzakie Purvit berkata...

Tajam juga mata Amir sampai siling pun dia tenung buat mama/papa fikir lain dah..

jamilahamzah berkata...

150 jer? wah, menarik..

Falsya berkata...

waaahhh..bestnyeee...xpenah lps lagi sana...;)

Unknown berkata...

murah dan selesa memang best ! ;)

Orked berkata...

wahh!! murah tu rm150..bilik pn cantik...tempah kat mane tue?

- AZIE - berkata...

ramai yg wat entry pegi sini, untungla dkt dgn sana...murah tue rm150

Puan Kutu berkata...

booking online nie selalunya kena payment 2mggu awal..sy tak berani nak buat sbb takut hari yg tiba tk jadi pegi naya jer.hehe..

apapun percutian sekeluarga yg hebat..siap mandi jakuzi ye amir..:)

IntaNBerliaN berkata...

wah bagus ni.. murah tapi bilik punya best..

fieda berkata...

seronoknyer..murah betul..

puanstoberi berkata...

akak retu pun dpt bilik yg katil gini jugak. dan... asben akak rapatkan je katil tu. huhu.
pastu 2x pi, dedua dpt ngadap theme park.. hikss :D

QasehnyaRania berkata...

senang kan booking online...

sronok kan walaupon percutian yg singkat ;)

eija_sweetmama berkata...

mmg berbaloi2 sgt, skrg ni semuanya dihujung jari..

Fiza Rahman berkata...

Murah yer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...