♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 18 Februari 2013

Home » , , , , , » Keputusan Buat Kawan² Yang Bertuah

Keputusan Buat Kawan² Yang Bertuah

  

Okkk seperti yang dijanjikan... hari ni saya akan umumkan .. keputusan adalah muktamad, jadi pada yang tak menang jangan lah berkecil hati.. kalau boleh memang nak bagi semua yang komen.. tapi peruntukkan tak mencukupi ..... 

Alhamdulillah.. mendapat kerjasama yang baik daripada Amir, Hubby jadi saksi bidang terjun.. sebab matanya dah keberatan mahu lelap ..;p

Maaf buat kawan² yang ternanti².. tak berniat pun nak melenggahkan keputusan.. tapi tuntutan kerja di opis memang macam ni.. kene curi² masa barulah dapat buat entry... kat rumah manalah sempat nak online sangat,  walhal amir dah lama pun buat cabutan ...(^____^) Eh² masa bile saya buat giveaway?? jangan nak buat² terkejut.. pada yang terlepas klik sini untuk entry tersebut.


 4 Orang yang bertuah akan dapat fm yang cute² macam kat bawah ni...... 
Harap korang suka yer....





 ieja amieja, pn. kutu, fasya dan nieyl






Ok sambung lagi cabutan ada 6 keychain Penang khas buat kawan² semua.... Keychain ni memang dah lama beli.... ingat nak buat giveaway.. tak terbuat²... giveaway macam ni.. pun amik masa.. macam mana nak buat yang besar²an kan.. marah kawan² nanti kalau lamba umum dan lambat pos hihihihihihi. 






 saya disini, fiza rahman




Sila buka mata buntang² nama kawan² terpilih oleh amir.... memang anak yang baik betul, bagi kerjasama sangat² senang hati ibu.. lepas cabut.. terus ibu amik gambar... 





 cha, qasehnya rania, mrs lurve dan linda che lah







Jumlah keseluruhan 10 hadiah sahaja yang termampu.... Harap kawan² yang menang sudi²lah beri alamat dengan kadar segela.. tinggalkan alamat diruangan komen lebih mudah.. dan saya takkan publishkan.... Harap selewat² dapat berikan sebelum 18 Februari 2013, Kalau dalam tempoh tersebut tidak melapurkan diri.. saya akan suruh amir buat cabutan lagi. (^____^)v 



Entry ni akan melekat sebagai entry pertama sehingga 18.02.2013 dan sehingga ada pengumuman baru.. untuk entry baru dibahagian bawah....




Bicara Hati : Kalau ada rezeki nak buat giveaway masa hari lahir amir pulak bulan jun nanti hahahahaha.. lama lagi tu.. tapi dah merancang sekarang. 

29 ulasan:

izan mama mia berkata...

tahniah pd semua..cepat2 bg alamat..

Falsya berkata...

yeyyyy!!..dpt FM comelssss...;)

Saya Disini berkata...

eh3...ada nama saya ke tuh?????hehehe

SeputihSalju berkata...

tahniah pada semua pemenang.. dah lama tak join GA2 ni.. nnti kalu masya buat GA birthday amir nak join jugak lah... :-)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Wah! tahniah pada pemenang :D

Izan Ishak berkata...

tahniah pada semua pemenang!

Puan Kutu berkata...

Alhamdulillah mak yong ada rezeki juga..mmg sy nak FM pun.hehe..tq ye!

sal ya berkata...

tahniah2.

mamalieyna berkata...

bertuah org2 tu.. tahniah buat semua ^_^

Ummi Iman berkata...

Tahniah buat mereka

Nieyl berkata...

wah!x sangka nyer...:)
Alhamdulillah....:)

akak..nanti komen kat blog nieyl email address yea..:)

MizzTina berkata...

alahai, comel² belaka adiahnya...tahniah buat para pemenang!!

Ardini Humaira berkata...

tahniah semua :D

BUNDA a.k.a KN berkata...

tahniah kepada yang berjaya...

eita berkata...

tahniah

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Tahniah kepada semua pemenang :)

*k.eija dah terima tau FM dari Yana minggu lepas, tp x sempat buat N3 lagi..huhu

yan's cottage berkata...

tahniah untuk yang menang....

mama aryan berkata...

tahniah kepada yg menang..

akak tak sempat join,maaflah sebab dah lama tak singgah sini,kesihatan kurang memuaskan skrg nih

IntaNBerliaN berkata...

tahniah utk semua...

normalla tu... perancangan awal itu pnting :)

nur anis berkata...

tahniah pemenang semua..:)

Yana Libra berkata...

wah..banyak hadiah..tahniah pd yg menang~ :)

Elya Roza berkata...

rajin awal buat giveaway :)
salam kenal

Fiza Rahman berkata...

Tahniah buat semua pemenang termasuklah saya. Mekasih Amir sbb cabut nama aunty ☺☺

jaa jaa berkata...

ala, terlepas plak GA masya ni.. nk FM jugak.. huhu..next time yer..

Nora Karim berkata...

Tahniah semuanya... saya terlps.. huhuhu

izfanora berkata...

tahniah buat mereka semua. lama dh za xkesini. badan tak sihat. :) lain kali buat lg yer.. hihi..

Ibu Lala berkata...

Wahhh bestnye. Tahniah kepada pemenang...

QasehnyaRania berkata...

eh..eh..nama ciksu ada la ;)
masih dikira ke ni.baru sampai.. lrt lambt.. hihi

fieda berkata...

tahniah pada semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...