♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 20 Februari 2013

Home » , » Pos atau Kurier

Pos atau Kurier


Gambar ihsan google


Pos biasa untuk kawan²....

Kurier


Bicara Hati : Mana pilihan kawan²????  Tips untuk urusan pos dan kurier






13 ulasan:

Ujie berkata...

saya prefer guna poslaju sbb ada track no. Senang nak argue kalau ada hal. Mmg penting utk biz online saya.

tapi kalau setakat pos benda kecik (mcm FM/keychain) pakai pos biasa je, tak berbaloi pakai poslaju/sykt kurier.

fieda berkata...

kalau hadiah kecik dan ringan kak fieda pilih pos biasa..kalau hadiah berat dan mudah pecah lebih baik ambik pos laju..

Nad MamaZN berkata...

Kalu umah saya ni better pakai poslaju je
Yg lain2 servis tu sama ada sampai 2mggu / sebulan lewat atau x sampai langsung
Huhu

izan mama mia berkata...

kalu brg penting saya pilih pos laju..xpernah gn kurier

Falsya berkata...

atau..heheh

mana2 pun xpe sbb sudahnye smp jugak..hehehe

|| NaFiRaa || berkata...

selalunye kalo nak pos bende kecik2 n ringan, zura pakai pos biasa jer..:)

IntaNBerliaN berkata...

sy lbh percayakan pos dah pasni.. hahahaaa.. confirm sentiasa tahu cr peti surat.. ekekeee

Zee Suhaini berkata...

salam kenal yana...

Ibu Lala berkata...

bergantung pada keadaan. Nak selamat dan cepat kurier la. Kalau nak murah pos biasa je. tapi lambat sampai..

QasehnyaRania berkata...

selalu guna pos laju :D

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

K.eija biasa guna servis pos malaysia je..x pernah lg guna kurier..

ch@ berkata...

kita suka pos laju utk pos brg, pos ekspress utk yg kecil dan nipis, pos stem utk kad dan surat menyurat. kiranya pos malaysia punya perkhidmatan.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

pos laju ttp pilihan wani

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...