♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 28 November 2013

Home » , , , , , , » Memeriahkan Ulang Tahun Kelahiran Adeq Bongsu

Memeriahkan Ulang Tahun Kelahiran Adeq Bongsu


Awak.. rambut awak cantiklah keli-keli... muka macam retis shasha saidin, hohoho so sweet memula kenal, kot silap cakap mau kene pang.. pingsan kat situ... kami kenal daripada sekolah menengah .. cuma tak pasti bila kami mula rapat, kami mula erat .. sehinggalah punya gelaran adeq.. kunun² yang bongsu.. sekali ada yang lagi bongsu .. tu yang tudung kuning tu .. hahahaha ... yang tu lah paling bongsu.. adeq yang pakai inner pink tu.. bestday girl comel dulu .. kini dan selamanya.. muka ala² shasha saidin maintaine jer senyuman tu. Ni kira sambut lewat sikitlah daripada tarik sebenar... 

Kami macam biasalah kot berjanji bagai nak rakkkkkk ... rancang sakan itu ini.. begitu begini.. memang takkan menjadi punya, baik wassup... okkkk esok kat jj dekat mc d lepas balik kerja (punyer lama tak pergi jj dan mc d isnin tu kami pergi mc d) dan kebetulan isnin tu saya cuti... sape yang sempat jerlah pasrah dapat join hahahahaha .. yang tak dapat join mulalah berdesup² kata .. menyesal tak dapat join.. menyesal itu.. seronokkknya korang... pang sekali baru tahu.... takmoo sedih² ... ada rezeki kita jumpa nanti ok... kita rancang allah juaaa yang menentukan.





Kek comottt .. tapi nak tayang jugak, dengan kepala yang ting tong.. toing² tu gigih jugaklah membuat apa yang adoooo .. rasa?? tak rasa pun hahahaha .. pasrah jerlah .. kawan² yang rasa kata sedap... yang tak menahan anak adeq dah teruja nak potong kek.. kami ibu² ni possing sakan tak sudah²... hadoilah ... sampaikan pelanggan kat mc d tu pun macam pelikk jer... kek coklat jer pun, nak possing mengalahkan.. kek secret resepi depan tu ...






yeahhh dapat fm daripada langkawi dan sabah... cantik².. tq achik bagi fm... muka punyer teruja sampaikan senyum lebar (^___^)v







Edisi suap menyuap haruslah adakan... eh² dah kenapa muka saya tu ke tempat lain.. tak sempat nak suap bestday girl pun... 







Antara yang memeriahkan mc d jj bukit tinggi petang tu... tak ramai pun belakang dari kiri achik dan ajaq, yang duduk daripada kiri adeq (bestday girl), hana anak adeq, cikgu azura dan saya ... serta amir dengan rambut baru.




Sekejap jer pun dapat jumpa tak sampai 2 jam, tapi seronok sangat² dapat jumpa macam ni.. dapat borak²... jumpe tak lama.. tapi kualiti masa bersama itu yang penting.. paling tak menahan kalau dah jumpe kamera mengalahkan artis.. hahahaha .. pasrah jerlah tak pedulik kana kiri dah...


Selamat hari lahir adeq.. pasrah yer dah 3 series... tapi maintaine macam 25 tahun hahahaha ... moga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki .. insyaallah .. aturan allah adelah yang terbaik buat kita amin...






Bicara Hati : Tak sabar nak tungu hujung tahun ni jumpa ramai² bbq.






















14 ulasan:

izan mama mia berkata...

amboii...seronoknyew mereka

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Selamat hari lahir adeekkkk...ehe :)

Nafira usof berkata...

OOOoo.. adeq tuh kawan ke?
ingatkan adik Masya sendirik.
memang seronok dapat kumpul kawan2 cam nih. meriah jer~
kalo dah blogger memang x sah kalo x snap gambar banyak2 kan~

Kakzakie berkata...

Kakak tengok muka masing-masing ceria tahulah gembira semuanya..

Happy belated birthday buat adeq

Nazayiena Ayiena berkata...

Seronoknya bila berjumpa dgn BFF.

Sha Saperi berkata...

yang tudung biru tu yang terlebih exited...hihihih....

mama lieyna berkata...

Meriah juge..best :-)
Happy besday to her..

Comel pakai tdung gitu, teringat heroin, citer luv u mr arrogant..ngee...

IntaNBerliaN berkata...

seronoknya dapat jupe kekawan camgini

Tanpa Nama berkata...

wuwuwuwuw~ anjang thanks for this special entry...adeq pun lama dah tak berblogging..and thanks atas kek yang sangat2 enak...hana suke giler balik umah tue sambung makan lagi..mmg kena tinggalkan untuk dia je....sambil makan sambil tue mulut sik sebut sedappp je....huhuhu~

kita jumpa 25hb for bbq pulak...in sha allah moga allah permudahkan urusan kita.. :) xoxo

QasehnyaRania berkata...

Jumpa sekejap tu la yg penuh makna sis
Selamat bari lahir buat adek :)

Fiza Rahman berkata...

Selamat hari lahir buat adeq. Meriahnya ☺

Puan Kutu berkata...

kemain posing siap aksi sua menyuap..klu sy kt mcd tu pun mau geleng kepala tgok.haha

yg penting happy dpt jumpa kawan..org lain kita pedulikan ye tak

ch@ berkata...

tutor pkai shawl please...
comey ar...

Deqla Manjew berkata...

mesranya panggil adeq.. kelakar plak dialog memula knl dulu yer..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...