♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 26 November 2013

Home » , , , , , , » ' Cheese Cake ' Meleleh Air Liur Dan Buat Saya Tergoda

' Cheese Cake ' Meleleh Air Liur Dan Buat Saya Tergoda



Fenomena.. fenomena... sana sini dok publish cheese kek meleleh ni, wah² sakan eh.. camne nak diet.. kalau baru nampak gambar dah bikin hura hara tak tentu arah nak merasa jugak hahahaha .... sampaikan nak tidur pun dok terbayang² cheese yang meleleh² tu...
Nafsu membuak² dibuatnya tau.. lagi² makanan berunsurkan keju.. memang sukalah kan.. kan... dan lagi tetiba kawan opis offer jomlah beli ramai² dapat murah.... ini pun sebekas rm 20.00 murah ker??? bolehlah nak banding tempat lain ada rm 25.00 tau .. owhh pingsan.. bangun.. pingsan bangun terketar² tangan nak hulur duit bayar ....



Kunun² baru nak mencuba belilah sebekas ni perisa coklat, dia ada banyak perisa.. ada pandan, dan stoberi jugak.. tapi pada tekak ni pandan manis.. coklat ni okk sikit....




Tu dia... lapisan kat dalam.. seyes sedappppppp... bangat.... tak tipu.. tak tipu.. kalau korang pengemar kek keju harus beli dan cuba.. kalau tak korang menyesal tau.. hahahaha .. boleh pulak camtu kan. Rasa dia sukar nak digambarkan.. tapi bila makan sejuk² memang sedappp... kalau boleh takmoo kongsi dengan orang lain dah.. tapi saya beli sebekas ni siap bawak balik kampung bagi mak dengan adik rasa.. dia orang pun cakap sedapp... siap cakap.. nanti belilah lagi.. gegegegugugugagagaga .. iyer mak.. saya angguk senggih² jer..




Bicara Hati : Tetiba nak makan kek keju meleleh ni sekarang, hadoilah.. kenapalah susah sangat nak dapat kamu.. kene tempah dulu...













19 ulasan:

Falsya berkata...

Huwaaaaaaaaa..tgh dlm pantang nie kan ramai pulak yg upload kt fb...sobsssss

Khai♥Rin : anies berkata...

sy pn da meleleh jg ni

Cik Cammy Lia berkata...

ada kat umah sy dia jual rm15 je..sy size mcm sis beli tu..kalo duk putrajaya blh la delivery kot..hehe

nurbijen berkata...

hujung minggu hari tu cuba juga buat ceskek meleleh ni... tapi hasilnya kurang meleleh... tapi rasa mmg dah sedap... semua jenis cheese yg ada dlm fridge saya letak... hihihi

mama3heroo berkata...

dah meleleh air liur ni masya..cpt orderkan tuk m3h skali..hee

LYAfrina berkata...

lya pon dh meleleh ni..
aritu ade gak order... mmg sedap r.. x puas makan.. nnti nk repeat order balik

Puan Kutu berkata...

Buat sendiri la yana lagi puas makan banyak2..sy ni nak buat tak terbuat pun lagi.mmg meleleh je tgok.hehe

Sweetmama berkata...

itulah mmg ramai yg update ttg cheese kek meleleh ni, ada jgk yg jual tag2 gambar dkt FB, mmg terliur menengoknya, tp x tau la kenapa k.eija masih boleh bertahan x tergoda utk beli..hehe

Riedaffya ibrahim berkata...

wah..tgk pon da mabeles kan..

mama aryan berkata...

memang meleleh air liur dibuatnya nih

Nafira usof berkata...

zura bukan penggemar keju.. tapi penggemar coklat.
huhuhuhu.. terliur habes~

eita berkata...

waaaaa.....memang sedap

Zee Suhaini berkata...

berlayer2 tu lagi la sedap masya..
waaa nak kena buat layer meleleh-leleh cam gini jugak..ahahaa..lucnh kang nak pi tesco..tak tahan tengok..

Nazayiena Ayiena berkata...

Memang sedap.

IntaNBerliaN berkata...

nak kene buat gak ni... kene beli bahan dulu..

QasehnyaRania berkata...

Wow. Tergoda i.
Makan ni mau dok termimpi mimpi ni..hihi

Fiza Rahman berkata...

Fengsan juga melihatnya ni. Daku penggemar cheese tegar. Alahaiiii...sedapnya masya.

Deqla Manjew berkata...

mmg sedap nih..tp kalo mkn byk muak juge.. huhu

Muneswari Munusamy berkata...

Hi Semua

Kalau nak yang ori daripada cheff saniff, boleh pm saya - agen dia 0193783625

Munes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...