♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 21 November 2013

Home » , , , , , » Spontan Khamis Mengenai Kecantikkan

Spontan Khamis Mengenai Kecantikkan



Sana sini jualan online berleluasa baik tudung, baik baju .. baik barang baby .. baik tupperwarenya .. haihh macam²lah sekarang ni, semuanya dihujung jari... memang geyammmlah dibuatnya kan .. semuanya pun cantikkkkk ... semuanya pun nakkk dibuat koleksi... Tetiba jumpa kata² ni di fb radio ikim ... muhasabah diri dibuatnya... (^___^)v





Bicara Hati : Jubah pun dah kreatif sekarang ni macam² fesyen ada.. pandai²lah pilih .. ikut kesesuaian badan .. kalau rasa tak sesuai dengan badan jangan lah pakai hingga menjadi gangguan buat orang lain yang datang untuk bekerja... ;p










13 ulasan:

mama3heroo berkata...

salam pg masya..btl2..m3h setuju dgn kata 2 tersebut

Masni Syafie berkata...

cantik untuk diri sendiri n kepuasan hati secara bersederhana... =)

Nafira usof berkata...

betol tuh.. macam2 dah ade kat shopping on9. duit jer x bape nak ade.. heheehhe

QasehnyaRania berkata...

thanks
ingat mengingati
betul tu

Kakzakie berkata...

Betul tu.. pakaian yg menutup aurat sekalipun tapi kalau mengundang tarikan berganda pun tak elok juga.

mala berkata...

betul sangat .. kadang2 sampai buat orang lain tak selesa

Fiza Rahman berkata...

Betul tu. Mekasih atas peringatan.

Nory Zoulkefle berkata...

insaf plak nak bershopping...
hehe..
tapi skrg tgh giler tgk brg2 baby je...hehe

Nazayiena Ayiena berkata...

Betul tu,muhabasah diri dlm apa2 hal.

Deqla Manjew berkata...

penah skali jer beli barangan on9.. hihi..

IntaNBerliaN berkata...

saya suka gak shopping on9 tapi kalu pakaian rasanya takla... saya baru order skirt n baju sekali dapat yg ada "prob".. dengan kata lain layak dikata reject punya... insaf terus nak beli dgn website tu

Puan Kutu berkata...

pandai2 la beringat klu bab pakainan ni ye tak..kadang2 mata yg memandang ni yg malu,org yg pakai tu tak malu pung

LYAfrina berkata...

setuju sangat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...