♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 22 Januari 2014

Home » , , , » Hadiah Kejutan Buat Pembaca Setia Blog Masya

Hadiah Kejutan Buat Pembaca Setia Blog Masya



wuhuuuhuhuhuhuhuhu.. suprise hari rabu, selalunya spontan di hari khamis jer kan... kali ni sajalah nak buat suprise kat pembaca blog masya ni, orang kata ada rezeki lebih sama² kongsikan .... 

Rasanya sebelum ni pernah buat entry saya mencari url tertinggi yang membaca blog saya ni pada akhir Disember, tapi masa saya klik tu tak jumpe pun semuanya daripada google.. selalunya adae 3 4 orang .. paling tak pun sorang ... agaknya semua bizi kot bila saya cek² jer takdooooo ...

Jadi sebab dah berjanji tanpa sedar ... dan dah niat.. mestilah saya tunaikan. alhamdulillah kali ni saya print screen ada .. kiranya ni masuk minggu kedua berturut² ada nama blogger ni.. terharu dibuatnya... Terima kasihn sangat² awak sudi singganh blog picisan saya ni.. walaupun awak jarang tinggalka kome.. tapi sayna tau awak datang hik.. hik.. hik...


Hadiah yang saya nak bagi ini sahaja pun, harap sangat blogger tu sudi terima.. dalamnya??? haruslah ada macam² suprise hahahahaha .... dan blogger yang bertuah tu .. bolehlah tengok namanya scrooll bawah eh...


v

v

v

v

v

v

v

v



Terima kasih Eida nanti emailkan alamat yer.. kat nowzyana@yahoo.com atau tinggalkan alamat kat ruangan kome pu takpa.. sayna tak publisnh... terima kasih sebab selalu jadi url yang tertiggi kat blog saya ni.. mesti ramai pembaca blog eida kan.. kan.. kan.. (^___^) Tahiah eida ... sebenarya ada lagi hadiah² misteri isyaallah khas buat pembaca blog masya ..






































22 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Tahniah buat Eida :)

Kakzakie berkata...

Tahniah buat Eida..
Moga terus jadi pengunjung blog Masya selalu...

Fiza Rahman berkata...

Tahniah buat ieda.

Mama Safiy Arfan berkata...

wah..best2..hehehe..sm gak blog sy pn ble check byk drp carian google je hahahaha

ch@ berkata...

wow, nak tgk isi dlm... hehe.

Nazayiena Ayiena berkata...

Bestnya,kak nurul lately penyakit 'M' dtg.tu yg xde bw sgt.

Nieyl berkata...

wah!best nyer...

Sweetmama berkata...

Tahniah kepada pemenang :)

K.eija skrg ni makin kurang dapat BW, update blog pun skjp update skjp x..hehe..

Nad MamaZN berkata...

Bestnya dpt adiah!
Tahniah eida

izan mama mia berkata...

tahniah..cantik beg pink

Nafira usof berkata...

Tahniah buat pemenang itu~ :)

mama lieyna berkata...

Waah bestnye kejutan!
Tahniah buat penerima..

Nory Zoulkefle berkata...

wahhhh tahniahh eida....
tumpang happy bff menang...hehehe...
mesti eida suka hadiah ni sebab kaler pink...
kan eida kannn...

NzA berkata...

TAHNIAH...itulah kekdg ni ada yg jadi silenreader......

nuna berkata...

bestnye die dpt hadiah..

nurbijen berkata...

Tahniah buat Eida :)
Sekali sekala menghargai pengunjung... bagus idea ni :)

mama aryan berkata...

tahniah utk eida

Mas Zull berkata...

assalamualaikum masya...tahniah2 yer...:)

Deqla Manjew berkata...

wahhh.. bestnye dpt hadiah surprise.. tahniah pd pemenangnya!

QasehnyaRania berkata...

tahniah

SeputihSalju berkata...

tahniah.. :-)

::EIDA:: berkata...

akak sorry lambat jenguk. ida baru balik. ni pun nory bagitahu. ida ade email smlm. ade dapat tak?

akak, trharu ida.... tenkiu so much! heyy mestilah ida suka. pinkk pinkk. hehehhehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...