♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 28 Januari 2014

Home » , , , , » Masuk Hospital

Masuk Hospital




Semakin parah, perlukan rawatan grrrrrr .... Mujurlah dah tutup akaun dia buat perangailah pulak..... Mintak tukar baru lah tu..

Masalah2 bila yang sakitnya dekat dalam, kalau kat luar boleh jugaklah ditelek2kan.. Ni kalau dah dalaman biarlah pakar yang menentukan.... Terus hantar hospital penyelenggaraan kikikikiki.... ;p

Nampaknya sepanjang cpu masuk hospital ni kalau saya rajin saya bw daripada tab, hadoilah tulisan kecik-kecik naik keroooo nak membacanya ... Apatah lagi nak menaip entry.. Terkial-kial dibuatnya huhuhuhuhu.... Kalau saya senyappp jer tu... Korang jangan marah yer... 

Oklah bye... Kelabu asap mata naik keroooo nak taip entry camni.


15 ulasan:

mama lieyna berkata...

Alahai... :-)
Yana, akak sllu Bw pun guna tab jer, ok gk la, sbb dh biasa, maklum la pc tak bleh bw dh, kena block, dh lama..huu...

izan mama mia berkata...

mg cpt baiknya selepas jumpa pakar ye... ialah..taip gn tepon mmg xbest...

Falsya berkata...

kite skang nie kalau update blog mmg thru henpon...senang semua gambo ae dlm tuh..memula berpino gak la mata..tp bile dh lama2 dh biasa..heheh

Kakzakie berkata...

Kalau cpu rosak tu tanda nak bagi tuan dia rehat tu:) Mujur juga dah siap closed a/c ye kalau tak menggelabahlah ditambah nak cuti CNY lagi..

lia berkata...

ingt kan saper la yg masuk hospital ekekekeee....

kalau da terpaksa, hp mmg berguna time pc rosak ni...

msredcheesecake berkata...

muga cepat sehat cpu nya... sy bw pon pakai tab kekadang hp je...

Fiza Rahman berkata...

Ingatkan sapa lah yg masuk spital. Smoga PC tu cpt sembuh yer.

Khai♥Rin : anies berkata...

bertabah la ye

SeputihSalju berkata...

ingatkan sapa tadi masuk hospital.. suspen je waktu mula2 baca tajuk.. rupa2nya komputer..hihihi

Ibu Lala berkata...

Akk pun dok komen ngan bw dgn fon je nih. Leceh kan. Syok taip ats pc. Tp dah x leh buka blog kat pc.no choice.

Deqla Manjew berkata...

ish mmg parah la kalo pc sakit..! aptb..!!

nurbijen berkata...

Pandai pula dia timing masa utk masuk wad bila semua keje dah settle... hihihi
harapnya cepat la siap tu... mmg tak best update blog pakai tablet... tak puas, kan?

Kesuma Angsana berkata...

hehehe susah juga kalau xde or rosak ni kan !

PUANSTOBERI berkata...

akk pernah kena.. dkt nak seminggu cpu dibaiki.. terbako kebabom.. hahahaa

Puan Kutu berkata...

tab mmg lece,kejap je tu masuk hopital,dh sihat dh kan cpu ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...