♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 16 Januari 2014

Home » , , , » Alhamdulillah Masih Ada Rezeki

Alhamdulillah Masih Ada Rezeki



Hari ni sibuk sangat².. sebab esok nak cutikan.. huhuhuhu .. pagi ada ceramah sempena maulidurasul .. kemudian kene siapkan kerja² urgent .. memang tak sempat nak bukak blog, ade takda bukak singgah kejap blog kawan² tak komen pun .. dah petang nak balik barulah sempat bukak ....

Dah tu sajalah bukak akaun nuffnang sebab takda up entry baru pagi tadi, jadi sajalah nak tgk uv hohohohohohoho .. biar betulll.. banyaknya.. apa yang korang carikk ni..... tq semua...

Dan .. dan paling terkejut dapat cpuv baru .. yeahhhhhh suke sangat²... tau.. ni iklan baru dan kirenya iklan pertama yang singgahlah januai ni.. permulaan yang baik.. alhamdulillah masih ada rezeki lagi, menari lama² eh...



Ko masya orang lain tak up entry sehari tak kisah pun.. lagi riban uv dia ... ko tak cecah pun 500 kecoo eh, hihihihihi .... tak kisahlah mood tengah happy² ni.. jadi takmoo lah moodyyyyy ...




Bicara Hati : cpuv 2013 semua dah kredit, cek kedua nuffnang pun dah sampai.. alhamdulillah.. dah pikir dah nak beli apa.. cume harap sangatlah barang tu masih promosi lagi huhuhuhuhu.......








15 ulasan:

Mas Zull berkata...

assalamualaikum masya...alhamdullilah...:)

NinaAz berkata...

wow. sehari dekat1k org view blog akak. pergh. cayalah. hehe. nina nak dpt 100 pun susah. hukhuk. nuffnang dah lupa blog kita laaa. dah lama xbg be baru :(

- AZIE - berkata...

seronoknya..sy xde pun lg utk tahun ni hehehehe tahniah

nurbijen berkata...

wah, byknya UV....
Saya punya lagi la sikit.... mmg malu nak tayang. ekkeke

Nad MamaZN berkata...

Alhamdulillah...
Rezeki berblogging :)
Tulis sket sket dpt gak la hasilnya kan
Walau tak riban pun still ada $$$ nya :)))

QasehnyaRania berkata...

tahniah.
saya baru nak maintain balik uv sbb kes sebrlum ramadhan hari tu uv sy jatuh merudum gak. sbb update entri x byk. guna hp je

sya belom dpt lg be 2014
pastu belom cash out lg. ingt hujng bln ni. kalau cash out awal awal takut amik masa lama pulak nk proses nnti. hihi

tahniah kak..

akak ada apply exabytes yg baru x..

Sya Nadia berkata...

wahh...bestnya...

mama lieyna berkata...

Tahniah masya... best tgk carta tu :-)
Akak ntah ler, lama tak cek, merudum kot..dh kurang aktif la skrg..hu..

Mia Kassim berkata...

Tahniah!

Puan Kutu berkata...

Alhamdulillah rezeki..sy bila nuffnang nak bagi.konon nk kumpul bg byk baru cashout..seciput sgt tak tau nk beli apa

LYAfrina berkata...

alhamdulillah

Mila Ahmad berkata...

mila pun dapat 1 iklan yang sama dalam tahun 2014 rasa semangt sikitlah nak up entry dan BW hihihihi

Fiza Rahman berkata...

Tahniah.

Nory Zoulkefle berkata...

bulan ni nory tak pon cpuv baru...kedekut taw nuffnang ni..hikhikhik

Deqla Manjew berkata...

alhamdulillah... tahniah yer. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...