♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 27 Januari 2014

Home » , , , , , , , , » Master Chef Cilik Tabika Kemas

Master Chef Cilik Tabika Kemas


Alalalalalaaaa.. comeyyynya anak ibu ni .. geram tengok dia orang ni pakai apron so sweeeettttt sangat² tau hahahaha ... lagi² bila duduk berjemaah makan. Kan ibu dah janji nak letak gambar amir pakai apron hari tu.. sekarang dah dapat apronnya... tapi ibu pulak takda idea nak jahit nama amir macam mana kat apron tu... kenelah ibu cari idea ni...

Warna biru bagi yang lelaki ... yang perempuan warna pink, lagi comel tau.. tapi tu lah.. lupe pulak nak amik gambar.. maklumlah anak saya kan lelaki ... masa makan tu kelompok lelaki.. jadi amik gambar budak² lelaki jerlah.



Bicara Hati : Alamak!! entry sambutan maulidurasull tak publish lagi .. hahaahah .. kita tengok amir pakai apron dulu yer.. nanti kita up entry sambutan maulidurasul kat tabika amir.







21 ulasan:

Ummi Iman berkata...

Cantik. Auntie nk pinjam boleh?

- AZIE - berkata...

amir masak apa tue hihihihi..

Kakzakie berkata...

Untuk apron Amir gunting kain jadikan huruf kemudian jahit mesti cantik. Sebab AMIR empat huruf aje, tak payah nama penuh.

Comel betul mereka:)

Rizziela berkata...

comel sesangat kan

Zee Suhaini berkata...

masterchef masak ape ni??
memang comel sumernya..

Nad MamaZN berkata...

Cute jek..
Aah
Klu nak cantek beli kain felt kt daiso tu
Kain yg org buat kraf tu

ros_reeza berkata...

wah..bakal masterchef ni.. man hidangannya kak?.. juri nak komen ni..

Falsya berkata...

Aloh aloh chumel sesgt masing2 pakai apron..

Fiza Rahman berkata...

Cute tgk dorang pakai apron. Masak apa lah agaknya tu yer ☺

Ema Johari berkata...

masak apa ni? comel-comel belaka

JaSSNaNi berkata...

comel betul budak laki kalau berapron.. :) masak pe tu? heheheh

LYAfrina berkata...

alahai..comeynyer dia... siap pakai bjau melayu tu

Khai♥Rin : anies berkata...

Comel2 belaka.nk msk apa ni?

eita berkata...

cute je..masak apa chef kita ni?

mama lieyna berkata...

Comeinyaa... tabika arif takde la pulak..huu..

Ibu Lala berkata...

Alo lo lo lo. Comeynye.

Deqla Manjew berkata...

comelnyer peserta master chef smua nih..! hihi..

nurbijen berkata...

semua comel2... ala, kalau pink pun mesti lagi cute..

PUANSTOBERI berkata...

mmg skolah bagi ke waktu makan guna apron.. senang kan..tak tumpah ke baju. huhu

Sweetmama berkata...

alahai comel sumenya..
wah siap dapat apron lagi..

Puan Kutu berkata...

bagus cikgu depa siap sediakan apron..mmg comel sesangat amir dengan kawan2 pakai apron

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...