♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 26 Februari 2014

Home » , , , , , » 3 in 1 - Stok Dalam Laci

3 in 1 - Stok Dalam Laci



Tak pernah beli, ni pertama kali beli kot .. selalunya memang beli nestum ... sebab cari stok nestum takda dah habis.. dan ini je yang saya belilah jugak 2 hari sudah... sebab dalam laci memang sentiasa ada stok kat opis ni ... kalau takda u rasa susah hati sikit.. lagi² kalu tetiba lapar .. tetiba perut pedih, memang biskut, maggie tu ada jer kat laci .... 

Tapi kan.. tapi kan.. saya tak tahulah orang lain, ke tekak saya dah serasi dengan nestum atau oat bila saya minum ni.. seyes manis sangat hohohohoho.. tak sesuaiiiiiii dengan citarasa tekak ni... sudahlah banyak pulak tu ada 20 bungkus ... dah sapa pulak nak habiskan ni.. mau stok ni sampai hujung tahun tak habis²... huhuhu .. nyesal beli tau.




Bicara Hati : yeahh pagi ni ada jamuan kat opis, nyum² makan free ditaja suka².. terbaik.. ada menu kambing golek... 





11 ulasan:

- AZIE - berkata...

nestum ke nie...brand apa? sy xpernah jumpa g mcm nie hehehe

msredcheesecake berkata...

manis sgt? kalau tambah air lagi jadi tak sedap ek..

::EIDA:: berkata...

eh eh ehhhh.. same la stok laci kita. hihihi. kenyang sikit time2 ptg kalau laparr kann hehhehe

Ida Reen berkata...

slalu 3 in 1 ni mmg tinggi kandungan gula. apa2 pun lah.. jangan minum slalu tau.. skali skala takpe :)

lia berkata...

wahhh kambing... baru lunch dgn kambing td...

sal ya berkata...

terpaksa hbskan jugak. membazir kalau tak kan?

mamaarifakeem berkata...

Akak pun same, stok wajib ada.. tp stok mknan jer, yg like minuman or oat tk pnh ada...heee..kurang gemar.. aduyaii...

Fiza Rahman berkata...

Sedekah jer lah kat kawan2 ofis ☺

Umi Qi berkata...

Waaaaa hebat masya...keluarkan stok dlm laci...alaaa laci Umi Qi dh kosong...asik2 amik makanan dan minuman kt pantry jek hahahha

QasehnyaRania berkata...

la manis sgt ke. hri tu cikabe ada beli jenama apa erkk.sedap juga.
bg kat mmber la kak

Puan Kutu berkata...

sy klu 3 in 1 mmg tak minum..kt opis minum air kosong je..kt rumah pun ada teh uncang je..tu pun untuk tetamu..kesian aiman tak dpt minum air manis.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...