♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 27 Februari 2014

Home » , , , , » Menu Sarapan Pilihan Amir

Menu Sarapan Pilihan Amir



Kalau pagi² mood selera amir ni dia macam kurang sikit, lagi² sebelum pukul 7.. kalau tanya nak makan .. memang dia akan geleng je lah.... huhuhuhu ... paling² pun kalau dia nak honey star atau coco crunch tu dah untung sangatlah tu.... tapi .. selera si bujang ni .... kalau dengan telur .. ya aallah .. suka betul.

Tengok macam dalam gambar, kalau orang lain makan telur ½ masak, amir ni dia suka telur hancur.. pagi² memang dia nak.. kalau tengahari pulak telur hancur makan dengan nasi hihihihi .. itu je lah yang dia gemarkannya tau... bukanlah bermaksud dia tak makan sayur .. dia dah mula makan balik.. tapi kalau ada telur ni selera dia membuak²... sabooo je lah tau.... kalau pagi macam ni sebiji pun dah cukup .. tapi saya pantau jugak.. tak boleh bagi setiap hari ...
















11 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Kimi pon sama. Tak suka heavy breakfast klo nak gi skolah. Dapat half boil egg atau nugget memang dia suka.

IntaNBerliaN berkata...

berselera tgk amir makan

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Itu kerja mudah untuk mama dia memasak tu Masya... memang anak2 suka telur... nabil anak akak pun macam tu Masya :)

izan mama mia berkata...

mujur jugalah dia mau mkn telo.. sama cam mia.. ehe..
tapi mia xmo mkn kalau nk g tadika... nak mkn kat sekolah katanya.. balk dar sekolah pon xmo makan... petang nnt br makan.... huuhuu..
err.. tak sabar tgg mia pakai bj tadika kemas cam amir tuu... baju kurung ngan seluar kan.... ke camana... teruja kali ke 2 hahah..

Nieyl berkata...

simple tapi menyelerakan tau..bkn kata anak2 je suke kak..mcm asben nieyl pun klu bagi tu pun die dah ok..hehe~tapi dlm sebulan tu skali je la..hehe~

Umi Qi berkata...

Amir makan nasi telur ngan kicap ye...waaaaaaaaa sedap yer...nak tumpang sekaki boleh hehhe...Umi Qi pun suka gak...tp peringkat umur amir rasa yer kena kurangkan telur ni...btol cara masya...

Sya Nadia berkata...

jgn kata budak, mak budak pun suka mkn telur..hehe

Rozita Ismail berkata...

blogwalking disini ya..camtu senang la keja maknya,xpayah nak pikir masak berat2..hihi

Rozita Ismail berkata...

camtu senang la kerja maknya!blogwalking disini ya..

QasehnyaRania berkata...

bagus amir. pagi pagi dh sarapan. nnti dekat tadika amir minum pagi tak?

Puan Kutu berkata...

suka betul dengan telur.sama macam aiman.tpaiman telur mata,kuning buang..hehe klu telur cam amir ni biasanya buat roti telur la utk aiman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...