♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 25 Februari 2014

Home » , , , » Cendol Nikmatnya Dapat Minum Masa Cuaca Panas

Cendol Nikmatnya Dapat Minum Masa Cuaca Panas



Alhamdulillah murah rezeki petang hari.. dapay minum cendol.. tapi tu petang semalamlah.. petang ni air kosong jer.. kikikiki ;p

Ya allah ape dah jadilah dengan kawasan rumah saya ni pagi tadi nak pergi kerja .. jerebu kemain tebal.. ingatkan kabus (kalah cameron highland).. saboo jerlah tau... saya rasa ipu dia memang tahap teruk jugak .. korang bayangkan on he way nak pergi kerja dah dekat pukul 8 pagi pun orang awam masih pasang lampu kereta lagi ... 

Sudahlah perkabaran sekarang ni air di catu, cuaca pulak panas terik .. musim kemarau ni ... ni dah pagi² pulak jerebu... moga kita semua dilindungi yer.. jaga kesihatan masing².. banyakkan minum air suamm...


Satu jag cendol .. meh jamu mata hihihihihi .... kalau dapat memang terbaik.. semalm minum pun bercawan² dibuatnya ... walaupun kerja dalam opis.. bahang kepanasan kat dalam opis ni tertewas.. walaupun econ tu kuat tau.



Bicara Hati : Teringin nak makan cendol burhan.. orang dokkk hebohh kata sedap.. cendol bakar lah .... harammmm tak pernah rasa lagi, telan air liur je lah ....






16 ulasan:

Sura Mohd berkata...

sana sini n3 cendol..ni yg rasa membuak-buak n..nak jugakk..
pagi tadi memang kuat jerebunya...nasib baik tghari dah takde dah..

- AZIE - berkata...

td baru mkn...sedap!! ditambah dgn cuaca panas ni...sejuk je

♥ ROS ♥ berkata...

Ya allah mmg nikmat kna cendol di musim panas skrg....
Kak, maaf tau lama xdtg blog ni... Emosi byk tggu... Update jer tp xsmpat nak berbw :(

lia berkata...

cendol burhan ok la, bole tahan... candol bakar, ermmmmm x p da pon x kisah he3

mama aryan berkata...

sedapnya cendol...cendol borhan tu sedap jugak

betul tu,kat rumah akak pun dah mcm cameron,tp cuaca tak sihat,nak bg anak main kat luar pun risau dlm keadaan cuaca mcm ni, hutan kat rumah pun terbakar..ishhh la nyamuk pun dah makin banyak

QasehnyaRania berkata...

dduk dlm ekon lagi la kan. kluar panas lagi la bahangnya kan..

cendol borhan mmg terbaek. ais dia smooth je..
sy pon dh panas bdn ni. bibir pon kering.. buat airbarli je..

ch@ berkata...

aduhaiii kecur liur.

mamaarifakeem berkata...

Sedapnyeee..
Mmg cuaca panas kan, pekena cendol trbaeek! :-)

Nieyl berkata...

aduhai..cendol...yumyum..

Fiza Rahman berkata...

Memang nikmat lah klo dpt mkn time cuaca panas nih.

Rizziela berkata...

alahai..meleleh air liur tgk cendol

Ida Reen berkata...

buat cendol kat opis ke??
huhu. bes bes...

sal ya berkata...

sgt kurang minum ais sekarang.

Puan Kutu berkata...

tengok cendol mmg ingat en suamin FIL je la..depa dua mmg hantu cendol

Puan Kutu berkata...

tengok cendol mmg ingat en suamin FIL je la..depa dua mmg hantu cendol

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

ui sedapnya basahkan tekak minum cendol cmni musim2 panas ni=) nk2 yg ade pulut,,feverettt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...