♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 12 Jun 2014

Home » , , , , , » Belanja Di 2 ply

Belanja Di 2 ply


2 ply ni nama kedai, pertama² kalinya tak tau nak bayangkan apa bila sebut 2 ply??? jual apa?? harga macam mana??? ermmm semua kedai pun barang dah naik kot.. jadi bijak² sendirilah yer.. nak berbelanja.... tapi rasa berbaloi² jugak belanja kat sini tidaklah terlalu mahal .. dah tidaklah terlalu murah.. tapi kalau nak beli borong memeng murah dan berbaloi²....



Model teruja dok sorong troli kikikiki ...


Apa yang ada jual kat sini kebanyakkan barang polistrin, plastik, tong air yang besar tu pun ada .... dan yang penting bahan² kuih pun ada .. nanti kan nak raya bolehlah beli kat sini borong banyak² berbaloi² sikit.

Kita orang pergi yang dekat klang jer .. area pasar borong pasar besar kat klang tu .. kalau daripada klang yang lepas klang prade ... masuk kanan dia area² pasar borong tu .. tapi pasar borong kanan sebelah kanan.




Bicara Hati : Bijak berbelanja .. pembeli bijak hihihihi .... ;p











15 ulasan:

mamaarifakeem berkata...

Sini belum ada kedai nama tu.. tp kedai yg menjual brg2 gitu bnyk juga.. kebnyakan harga mmg murah, tmbh2 kalau kita nak buat jamuan ke apa ke, tuju situ jerlah...

aIEn berkata...

btol tu...sy pun selalu mbeli dkt 2ply ni..sy selalu g yg dkt banting nyer

lieyalatif berkata...

unik name kedai tu...tapi pada lieya kalo harga berbaloi wat pe nak buang mase kan baik sopign kat situ jek heheeheh...mcm lieya laa suke beli barang dpr kat balaji kat seri kembangan tu...pasar borong utk barang2 runcit...serius murah2..... seratus lebih jek dpt semua barang keperluan dapur.....

lylyn berkata...

bijak berbelanja =)

Ujie berkata...

2ply? tak penah tau.

raya nanti byk le kuih yana buat ya..hasil borong bhn kat sini. :)

Nad MamaZN berkata...

ooo tau, tau tmpt ni ;)

Nafira usof berkata...

memborong ape tuh masya??
nampak cam mangkuk polistrin jer.. hehehe

::EIDA:: berkata...

ida penah pergi kedai ni. kat klang kan. dulu masa ida baru baru nak buat coklat fountain. hehehhee..

LYAfrina berkata...

lya pon suka g kedai murah camni.. kalo kat sini ada psaraya eco save.. mmg harga bbaloi-baloi..

LYAfrina berkata...

lya pon suka g kedai murah camni.. kalo kat sini ada psaraya eco save.. mmg harga bbaloi-baloi..

hainom OKje berkata...

Esok nak buat Open House senang lah kan Marsya dah ada kedai ni.....
Nampaknya mangkuk polistrene pun dah start beli tu hehe

Aty_Fared berkata...

macam pernah pergi jer rasanya.. tapi dah lama tak gi klang tu.. macam besh jer.. :)

QasehnyaRania berkata...

2ply .special namanya..

Nora Karim berkata...

betul2... sekarang ni nak belibarang kena pilih yang murah dan berkualiti... jimat cermat....

Nory Zoulkefle berkata...

ooo first time dengar nama kedai ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...