♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 11 Jun 2014

Home » , , , , , , » Nak Kulit Cantik Macam Shila Hamzah Katanya .......

Nak Kulit Cantik Macam Shila Hamzah Katanya .......



Baru berjinak² cuba .. dah seminggu lebih .. harap adalah perubahan .... hihihihi ... tak dapat muda macam shila .. macam che ta pun okkkk .... dah berumur masih nampak muda kan ...

Yang sebenarnya kulit takda masalah apa pun .. cuma nak beralih angin jer dengan produk tempatan ... produk yang sebelum ni guna daripada sekolah menengah dulu hihihihi .. saja nak tukar .. harap serasi lah.













14 ulasan:

PetakBunga berkata...

try n error..
tp kalau cam kita ni.. selalu jerawat memng selalu mencr2 produk yg bagus..

Kakzakie berkata...

Kadang memang teringin nak mencuba yg baru. Harap sesuailah dan boleh terus gunakannya..

Nieyl berkata...

hihi~nieyl pun pakai jugak :)

Nafira usof berkata...

hehehehe.. kalo selalu amalkan.. InsyaAllah berkesan.. good luck.. cantek di pagi raya nanti.. hehehe

Nory Zoulkefle berkata...

macam best je...nak try jugak lah brands safi ni...nory suka pakai bb cream, rasa ringan je kulit...

LYAfrina berkata...

mudahan serasi la..
insyallah ok..sbb produk mcm ni lembut n xde bahan kima bahaya biasanya..

lya sblum ni mmg pkai safi hijau tu..lps tu tukar safi rania.. tp sjk lps ekiden kulit lya tlalu teruk.. smpai x efektif produk lembut mcm ni.

skarang lya cuba dnars skhincare.. tu pom MIL lya y bagi.. sbnarnya x berani jugak nk cuba produk2 camni..tp kulit teruk sgt.. n baca testimoni pn semua y +ve..paling penting disahkan KKM.. alhamdulillah..sekarang kulit dh ok sgt2.. xtau nak stop pkai safi semula or teruskan dgn dnars tu..

gee berkata...

bukan pakai produk ephyra ke?

tajnur berkata...

Assalamualaikum
Tak apalah, whatever lah nama pun orang pmpn. Asalkan batas dan syariat dijagakan, InsyaAllah!

Ujie berkata...

akak spesis suka tukar2..org kata tak elok, tapi akak buat je. Sbb mudah bosan dgn satu2 brand tu.

Ida Reen berkata...

haniz zalikha kan skg dia nyer duta..
akak skg pakai nour ain.. nampaknya serasi. hihi

hainom OKje berkata...

OKje pun sama kulit tak bermasalah sangat dari segi jerawatlah...jeragat ada aje ni dah tua kan...huhu

QasehnyaRania berkata...

hanis zalikha kan duta brunya skrg..
gorges la kak yana kitananti.nak nak dekat raya nanti..hiji

akak guna ephyra lagi tak skrg?

Sweetmama berkata...

byk sgt produk kecantikan skrg ni, itulah kalau dah serasi dgn satu produk tu mmg bertahun la kita pakai, k.eija pun skrg pakai krim safi, dulu setia dgn krim temulawak

ros_reeza berkata...

oh bagus ke kak yang ni?. ROs pulak baru je try safi rania.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...