♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 27 Jun 2014

Home » , , , , , , , » Giveaway - Buku Resepi Roti

Giveaway - Buku Resepi Roti


Assalamualaikum ... lama masya tak buat giveaway kan, biasanya bulan jun blog masya ni penuh dengan kemeriahan hadiah², sebab bulan jun kan bulan istimewa tuan tanah kedaung .. tahun ni macam sepi jer .. apakan daya tuan tanah kedaung kesibukkan tak berkesempatan nak buat giveaway yang grand, tapi takpa ... masih ada rezeki kawan² insyaallah ... rezeki yang sikit dikongsikan bersama lebih barakah.... tunggu sehingga 30 jun ada hadiah buat pengomen tegar blog masya.

Oklah bagi kawan² yang dah baca entry semalam mesti terunggu² entry giveaway buku resepi ni kan ... senang jer .. giveaway ni khas untuk blogger yang berada di malaysia sahaja ... kawan² yang berminat boleh tinggalkan komen saya nak buku resepi roti dan jangan lupa tinggalkan url blog. Yups url blog sahaja .. tak perlukan entry .. tapi kalau buat entry pun okey jer... bagi link tau. Tarikh penyertaan tamat sehingga 12.00 tengahmalam ini sahaja 27.06.2014 hihihihihi .. insyaallah minggu depan masya umumkan pemenangnya yer... pemenang akan di cabut undi oleh putera masya, harap dia bagi kerjasama okeyyy (^_____^)v




Inilah buku resepi roti tu .. ada satu sahaja , cepat² kalau berminat meh ler join. okey sebab hadiah ni ada satu .. masya akan bagi 2 hadiah tambahan tau .... tapi bukan hadiah buku .. hadiah fm ... suka tak? suka tak .. fm tu special sangat² tau... quilling fm birthday amir hazim ... okey kalau nak dapatkan hadiah tambahan ni kena jadi orang yang pertama join atau menjadi url blog tertinggi link giveaway buku resepi ni .. hihihihihihi ..... good luck yer.. 







Okeyy masya kongsikan salah satu resepi dalam buku ni .. sorry gambar kabur ... hp tak bape nak canggih .. kosa nak amik gambar pakai kamera opsss..... ;p





Selamat Mencuba , Moga hari jumaat terakhir bulan syabaan ini akan memberi rezeki buat kawan² yang join ..... jangan malu² .. bukan follower pun boleh join .. jadi masa pengumuman cecepat serah diri .. kalau tak jangan salahkan saya kalau buku ni saya bagi kat orang lain.













18 ulasan:

n O e s u h a i m i berkata...

noe join...ada create entry di sini http://alyadina.blogspot.com/2014/06/giveaway-buku-resepi-roti-by-masya.html

nor nazliana berkata...

saya nak buku resepi roti @frige magnet..
http://adna2029.blogspot.com/2014/06/giveaway-buku-resepi-roti.htm

Nad MamaZN berkata...

saya nak buku resepi roti!

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

aisyah ambris berkata...

salam masya...nak nak nak.. hiks

http://aisyahambris.blogspot.com

Ratu Hatiku berkata...


Mcm best jerk.. nak join jugak :)
http://bellaisyqeef.blogspot.com/

Khai♥Rin : anies berkata...

saya nak buku resepi roti kerana saya nak cuba resepi-resepi baru ;-)

http://aniesandyou.blogspot.com

QasehnyaRania berkata...

saya nak buku resepi roti.
http://lobaksusue.blogsppt.com

smga ada rezeki.saya dihari jumaat ini.aamiin

IntaNBerliaN berkata...

saya nak buku resepi roti

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Wah best hadiah tu Masya... satu hari jer ye...

Selamat berpuasa dan ramadan almubarak Masya.. Dikesempatan ini akak memohon kemaafan sekira ada komen akak yg menyinggung peraasan ye :)

ayu yahya berkata...

saya nak buku resepi roti http://qaysaasupplement.blogspot.com/

fieda berkata...

saya nak buku resepi roti

mylovely-fieda.blogspot.com

Zefa NorAsmara berkata...

Jalan2 intai blog kawan2 nampak giveaway. Ibu Yusuf join ya:

"Saya nak buku resepi roti"..

http://jemariasmara.blogspot.com

Nafira usof berkata...

Salam Masya..

"saya nak buku resepi roti"

walaupon x pandai nak buat roti.. tetap nak joint jugak.. manatau ade rezeki dr salah satu hadiah kan~

http://lovenafira.blogspot.com/

Mar Mansor berkata...

saya nak buku resepi roti
http://jnjikita.blogspot.com/

Karimah Zulkafali berkata...

saya nak buku resepi roti :D

http://theonlygirl98.blogspot.com/ :D

Nory Zoulkefle berkata...

alamakk tkde rezeki nak join...

Fiza Rahman berkata...

Alaaaa...dah terlepas.

LYAfrina berkata...

saya nak buku resepi roti

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...