♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 25 Jun 2014

Home » , , , , » Suka Lattew

Suka Lattew



Sejak akhir² ni teriknyalah cuaca kat luar ni kan, baik siang, baik malam ... berdenyut kepala dibuatnya huhuhu .... elmino elmino .. dugaan sungguh ramadhan nak menjelang ni .. bertabahlah wahai hatiku .. nampaknya tengahari memang tak meronda duduk dalam surau je lah ... sebab berdenyut kepala lain macam panasnya huhuhuhu :((



Kebetulan pulak nombor tu hihihihi ... unik 559559



Suka lattew hihihihi .. dapat cpuv baru, tak kisah tak semeriah orang lain yang penting setiap bulan dapat satu pun jadilah .. lebih daripada satu lagi sukaaaa ... (^_____^)

Teringin nak masuk iklan yang buat video tu .. tapi tak reti .. salu nuffnang offer pandang sepi gitu jer ... sekali tengok kengkawan up story mory kemahin meriah dapat bayaran .. mulalah mata ni (@@) hohohohoho syokknyaaaaa ..... kan best kalau dapat macam tu jugak... apepun tq nuffnang masih bagi cpuv untuk bulan ni .. stakat ni masih tak perasan lagi bila iklan ni menari² sebab tuan tanah kedaung pun bizi sejak akhir² ni tak sempat nak tengok dia ligat menari waktu bila.




Dah cashkan akhir bulan hari tu .. dan ini je lah bagi yang tinggal, suka lattew ... eh .. mestilah sukewwwww hahahaha ... sikit² lelama membukit kan...




Bicara Hati : Tak sabar nak tunggu cek dapat boleh guna raya nanti .. dah aim nak beli barang hihihi ...;p







13 ulasan:

ros_reeza berkata...

dah cash out ek. Ros pun sama jugak.. hihihi

eB berkata...

panas lain macam skarang kan? hu3
ok.jom kita klik2 each other punya nuff ya :)

Nad MamaZN berkata...

tahniah tahniah :)

Nora Karim berkata...

mmg panas lain macam masya... kena minum air suam banyak2...

btw, tahniah dapat cpuv baru.. heheheh masyukkkk

Tihara berkata...

alhamdulillah masya
akak punya tak cukup lagi nak cash out tuk raya hehe:)

Mar Mansor berkata...

sikit2 lama2 jadi bukit..sapa tak suke..hehe..
klik tmbah bukit tu tinggi lagi

::EIDA:: berkata...

ida tak cash out lagi .. kasi peram peram peram.. mana tau beranakkk duit tu hahhahaha

n O e s u h a i m i berkata...

tahniah masya...wah...dah cash out yer...noe x pernah cash out lagi...hehehe

n O e s u h a i m i berkata...

2 promoted content tuk masya

Khai♥Rin : anies berkata...

hebat hebat!!!

fieda berkata...

kfieda dh lamo tak meraso cash out..kikiki..tu la sape suh mls menulis kan..

Nory Zoulkefle berkata...

haah kak, kalau dapat iklan video tu memang masyuk...nory penah dapat sekali..kali kedua dapat dalam pantang aritu tapi tak smpat nak hantar video...hukhukhuk

Fiza Rahman berkata...

Tahniah. Saya nye BE dah jadi ME.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...