♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 30 Jun 2014

Home » , , , , , , » Hadiah FM Quilling Buat Yang Bertuah

Hadiah FM Quilling Buat Yang Bertuah



Jun berlalu dengan indahnya, alhamdulillah julai pun dah kembali .. dimulakan dengan hari baru .. bulan baru .. 2 ramadhan .. selamat berpuasa buat kawan² yang saya kasihi .. dan keluarga saya yang sentiasa dihati .. moga ramadhan kali ini sangat bererti buat kami.

Terima kasih pada kawan² yang sudi join giveaway simple saya - Saya Nak Buku Resepi Roti .. ada 13 orang penyertaan semuanya yang memberi link sehingga 27 Jun 2014 pada jam 12.00 tengah malam. Okkk .. saya usaha pengumumannya secepat mungkin minggu ni .. insyaallah .. sabar yer... harap amir pun bagi kerjasama jugak nak buat cabutan .. satu je pun.. insyaallah dia okkk. 2 hadiah tambahan bagi penyertaan yang pertama dah ada .. jeng .. jeng.. nampak tak.. sapa komen paling pantas tu .. hahaha dah terang lagikan bersuluh disitu pemenangnya, cuma link url paling banyak pun dah ada.. nanti saya bagi tau yer.. sapa yang terpilih. Hadiah fm quilling seperti dibawah .. cantikkkk tak?? cantikkan .. special order daripada adik cantik manis .. lagi tangan berseni syasya orencantik.blogspot.com
kalau korang berminat boleh order dengan cha .. korang bagi tau je nak macam mana special quilling art untuk kad hari lahir pun ada ... kad raya dah tak sempat kot nak order .. jangan korang tanya dia dia merapik² sudah .. selagi pasal art quilling ni pasti cha layan.



2 hadiah fm buat giveaway.
3 hadiah fm buat pengomen terbanyak sepanjang jun 2014 di blog masya .... entry pun tak banyak bulan ni .. tapi rasa terharu masih ada yang sudi komen.



3 orang yang bertuah rajin komen di blog masya sepanjang jun 2014, cecepat emailkan alamat kat saya yer... nowzyana@yahoo.com ... maaflah kalau boleh nak bagi semua .. tapi setakat ni 3 jer yang mampu .. yang lain jangan terasa yer .. insyaallah ada rezeki yang lain.



Bicara Hati : Bznya akhir bulan, entry indah bulan jun masih ada lagi nak kongsikan walaupun dah masuk julai kikikiki .... 





19 ulasan:

Shark Kay berkata...

tahniah,,
untungnya dpt FM tue.
rezeki orang rajin :)

lia berkata...

tahniah buat yg dpt special cute prize tu ;)

Zefa NorAsmara berkata...

Tahniah pada yang berjaya.. :D

Nad MamaZN berkata...

alhamdulillah..bertambah koleksi fm
sukaaa! :)
tq yana..in shaa Allah nnt kite emel.. wasap bleh? haha!

Nieyl berkata...

adeh..mcner leh x prasan nie...huhu~
xpela...next time :)

Nafira usof berkata...

Tahniah buat pengomen terbanyak itu~

X sabar nak tau keputusan GA.. hehehe.

Falsya berkata...

wahhh, nad dpt FM..hehe..

selamat berpuasa masya..;)

Nory Zoulkefle berkata...

syiokknyer dapat hadiah...tahniah pada pengomen tegarr dan pemenang...

Fiza Rahman berkata...

Tahniah buat mereka.

LYAfrina berkata...

alhamdulillah.. tahniah dear

Salam Ramadhan dari Lya

mamaarifakeem berkata...

Tahniah buay yg bertuah!
:-)
Akak dh kurang time skrg..hui.. tak terkejar masa.. alahai...

Tihara berkata...

Ya Allah akak terlepas la. line akak slow sangat minggu ni, btw good luck :)

fieda berkata...

tahniah buat kawan2..

Our Story berkata...

selamat berpuasa

Naemah Umi berkata...

Alhamdulillah tahniah pada pemenang tersebut...bg umi ni salah satu cara utk menghargai readers yg dtg bertandang kt blog...syabas :)

Salam Ramadhan ye :D

QasehnyaRania berkata...

thanks sis.
saya dah email :)

cntik la kreatip.sgt

Sal Bee Yah berkata...

comelnya kak..untunglah yang dapat tu..hehe

ch@ berkata...

sis, thanks sudi promote. da byk kali sis promote blogOren tu, hihi...

terima kasih tau.
nota* tlg update ka blog. ngehehe

LYAfrina berkata...

owhh.. lya bru perasan ni nama lya.. aduyaiiii.. ptt la awk tnya psl email detail tu.. sori2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...