♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 16 Jun 2014

Home » , , , , » Sedang gigih membalas jejak

Sedang gigih membalas jejak



pfttt 2 hari cuti, sehari mc 39 komen masuk .... orang lain beratus kot tak heran .. tapi ni rasa syukur sangat².. tq kengkawan .. tengah gigih nak balas jejak ... yang tak tinggal jejak pun saya singgah hahaha... sementara mood kerja pun semuanya dah setel, tunggu big² bos sign jer .. bolehlah kita bw sekejapkan .. sesambil tu hahahaha ...;p



Alhamdulillah cuti menyelesaikan urusan kenduri kesyukuran di rumah baru .. nanti stori mori eh ... gambar pun tak banyak, mana yang ada je lah.. tuan tanah kedaung bizi wehhhhhh ... tuan rumah katanya kan .. macam tak jejak lantai je rasa tau jumaat tu .. tu yang mc, dengan perutnya meragam.


 

12 ulasan:

Pn Sheila berkata...

selamat menjejak yer... hihi

Nad MamaZN berkata...

alaa dah kenduri... :(
tu yg sampai pi berurut tu ke? hehe

Nafira usof berkata...

waahhh.. meriah tu komen nye.. zura punye komen x pernah banyak camtu..hehehe.

dh buat kenduri kesyukuran dah?? Alhamdulillah.. mesti lega rasanye kan~

Khai♥Rin : anies berkata...

byk tuuuu

QasehnyaRania berkata...

selamat membalas jejak :)

LYAfrina berkata...

ly pon usha gigih jugk cuba cover balik bw y dh bbulan trtinggal.. tp takat mampu je la. selalin gigih clear entri lama y dh di draft sejak beberapa bln dulu..

ieza ashaari berkata...

Ramainya komen ye. Hebat blogger ni.

Sweetmama berkata...

wah byknye komen., k.eija dah lama x berblogwalking, ni br nak BW..hehe..

Fiza Rahman berkata...

Jejak...jgn tak jejak. Thanks yana sebab dah tinggal jejak kat umah kita...hehehe..

ros_reeza berkata...

selamat membalas jejak kak :)

Nora Karim berkata...

wah banyaknya komen yang menunggu... heheheh

Nory Zoulkefle berkata...

nory pon tgh gigih membalas jejak satu persatu ni..sbb boss takde...so, kite enjoyy...Eh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...