♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 23 April 2012

Home » » 3 Hari 2 Malam

3 Hari 2 Malam

Assalamualaikumm Semua.....

Selamat pagi semua... monday bluesss...... itulah yang mengiringi diri ini.... entry auto publish jer.. tuan tanah kedaung dah berangkat nun jauh pergi bekerja ke Penang... yeaahhh penang mariii..... mengimbau saat percutian tahun lepas.. kali ni bukan bercuti.. tapi bekerja sobb.. sobb.. tak boleh lah nak enjoy sangatkan...

Meninggalkan anak dirumah berdua dengan suami kali ni.. moga² amir tak nakal dan berdikari bile ibu takde kat rumah okkkk... takmoo nangis²... takmoo sedihhh sayang kamuu.. nanti ibu belikan ole² kalau ibu berkesempatan yer.... sayang anak ibu... mmmmuaaaahhhhhhh..... jenuh jugaklah saya nak terangkan kat amir kenapa kene kerja jauh kan... paling syahduu bile amir cakap.. ibu jangan lupe tau amir nak feri hahahaha.. hadoilah mane ibu nak cari nii... gaji pun belum lagi sayang.. baju gambar feri oklah lagi akan dipertimbangkan.... (^___^)v

Sayang kamuuuuuu semua...... jaga diri baik² okkkk....... (^___^)v

Stok milo ibu dah sediakan.. kudapan untuk makan .. keropok dah goreng sebalang.....
Air susu kotak semua ade.... kat pengeras pun ade macam² stok untuk 3 hari.... 
walaupun tahu ayah akan bawak amir makan chicken chop rm5 kat kedai depan tu.... huhuhuhuhu... (^__^)v


Semoga perjalanan pergi dan balik saya dipermudahkan.... Amin.. semoga kawan² juga doakan yang terbaik buat saya.. kalau ade habuk kat blog ni tolong² tiupkannn fuhhhhhhhh... kalau ade cendawan nak tumbuh tu... cepat² petik yer... takmoo ade rumput jugak.. sebab takde entry auto publish lain.. sampailah saya balik nanti hihihihihihi....... jadi tak dapatlah saya nak BW kerumah kawan².... Bye.. Assalamualaikummmm

33 ulasan:

Ummi Iman berkata...

lama juga tu.. slmt bekerja dan kembali

inazamri berkata...

selamat menjalankan tugas.Tentu amir rindu ibunya nnt..lama ke bertugas di Penang tu?

Kakzakie berkata...

Bukan Amir yg rindu-rinduan tapi ibu yg rindu-rinduan tau Amir...

Auntie pun doakan ibu Amir selamat pergi dan balik..:)

cik wanie warniee berkata...

nak feri....ehheehhehe

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam masya..selamat bekerja.Mmg sedih nk berpisah ngan anak2..tambah2 dak Amir yg tomel tu :D

MamaEma berkata...

wow, pasti amir suka sebab ibunya sediakn stok sepenuhnya...hehehe

|| NaFiRaa || berkata...

InsyaAllah.. amir boleh berdikari tuh.. habeskan keje cepat2 dan boleh balik cepat2..

Ucu Faridah berkata...

jangan risau...kalau tumbuh cendawan nanti ucu tolong masakan sup cendawan tu..
kalau lappy berhabuk nanti ucu tolong jirus2 kan air bagi tak berabuk ...???

baju busuk amir n en hubby bawak sekali tak..takut2 nanti ngingau..hihihi..

ape2 pun selamat menjalankan tugas..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

senyum jerk amir dalam gambar ni..

itula kan berat jerk hati nak g outstation tinggalkan anak & suami kan, tp demi tugas kena juga..dua2 pun penting..

Moga selamat pegi& balik..AMIN.

Eija awal bulan hari tu baru jerk balik dari penang, penang best sbb byk tempat makan menarik, jgn lupa pekena char kuey tiow sg dua ye..:)

Tihara berkata...

wahh bestnye gi jalan2 penang yer..tk sabo nk tgu entry ttg penang nt :)

PUANSTOBERI berkata...

oh..outstation..take care yer :)

IntaNBerliaN berkata...

amir kena tggal yer... duk baik2 dgn abah tau.. :-)

LYAfrina berkata...

selamat b'outstation berdua yer??? apa2 pon, moga selamat pergi n kembali..ololo..kecian amir kena tgal yer..xpe, nnti ibu buat balik mainan byk2..

noor berkata...

gi jlan2 yer..bestnyer take care!

Bui Junaidi berkata...

BANYAK JUGAK BEKALAN MAKANAN UTK AMIR YER..

zurayusoff berkata...

hai salam kenal
g outstesen yer
jgn lupa bawak balik feri untuk kite jugak yer....
hehehehhe

ieja amieja berkata...

assalam masya..
nak buat cam manakan ,,dah t/jwb kene keje..kene jg lah tinggalkan buah hati pengarang jantung sorang tuh..
semoga dipermudahkan segala urusan..

fieda berkata...

oooo..patut la senyap sunyi..semoga selamat balik dan berblog seperti biasa ye yana..

Puan Kutu berkata...

bagus ye en suami awak boleh je jaga amir waktu yana outstation.sy klu kusus sejak aiman baby mesti mertua jaga.en suami kan kerja.ssh la tak macam husband yana tu cikgu kan..

Masya berkata...

ummi iman: memang lamakan... huhuhuhuhu.....

Masya berkata...

inazarina 3 hari 2 malam jer.. tu pun dah macam 3 tahun

Masya berkata...

kakzakie: btl tu.. ibu jer.. yg lebih rindu.. amir ok jer... bile sy takde ramai pulak dtg rumah tgk²kan dia.. lglah dia suke.. mak sy dtg.. akak ipar dgn anak² dtg...

Masya berkata...

cik wanie: hahahaha... x belikan feri pun... x jumpe... belikan baju tdo gambar feri jer.. hihihihihi....

Masya berkata...

kak atie: asyik terngiang² jer.. kerenah dia yg suke bertanya.. mulut yg becokk sgt.. tp itulah buat sy rinduuu...

Masya berkata...

kak ema: stok harus ade.. kalau tak ayah mesti pening....

Masya berkata...

nafira tq.. alhamdulillah.. amir mmg berdikari.. ayah kata elok jer dia bgn pagi tak meragam langsung...

Masya berkata...

ucu: hadoii jirus lappy dgn air yer... memang x blh on blog lagilah lepas tu....

Masya berkata...

eija: tak dapat nak makan char kutiaw.. sbb kawan saya tak tau kat pulau sblh mane yg sedappp.... dia dok seberang peraii...

Masya berkata...

tihara: kali ni kerja bukannya berjalan.. tapi dapat jalan² jugak hahahaha... best²...

Masya berkata...

kekda: tq.....

ina:alhamdulillahhh ok jer.. tp ibu blk jer.. terus manja blk...

Masya berkata...

lya: seorang jer.. pg.. tapi ramai² dgn kawan lain...

noor: kerja... tp ade jugak jalan²....

bui: banyak tak banyk.. penuh peti sejuk..

Masya berkata...

zura: hahahaha.. x larat nak bwk blk feri...

ieja:alhamdulilah.. dipermudahkan...

Masya berkata...

kak fieda: tq....

murni: dah besar ni blh lah diharap jugak untuk jaga... klu kecik dulu ssh sikit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...