♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 18 April 2012

Home » , » Kemeriahan Hari Lahir Hana - Turn 1

Kemeriahan Hari Lahir Hana - Turn 1

Assalamualaikumm Semua....

Tiada yang lebih mengembirakan didalam hidup, selain daripada kelahiran insan yang paling kita sayangi... iaitu permata hati, Kelahiran putri Annur Hana melengkapkan lagi penyeri hidup buat sahabat saya adeq dan suaminya.. wan.... lepas ni bolehlah hana dapat adik lagi hihihihi.....

Hujung minggu baru² ni saya pergi kerumah kawan baik saya safarina atau lebih mesra dengan pangilan adeq dikalangan kawan yang rapat.. sebab kami dulu masa sekolah ade kawan rapat yang lebih mesra panggilan dari along sampailah achik dan adeq. Adeq kawan masa kat sekolah menengah dulu.. sampailah sekarang pun kami masih berkawan dah berhubung.. walaupun dah beranak pinak... itulah yang dinamakan persahabatan..  takkan putus sampai bile².....

Jom Layan....

 Hana yang comelll dan kiuttt.... sweett sangat².... cepatnya masa berlalu dah setahun.

 Kemeriahan terasa sangat²... kek sampai 2, paling suke tengok belon² tu.. cantikk....

 Kek ni yang paling sedappp.... coklat dia piyooo betullll.. nyum²......

 Opppsss... candid... mama bestday gegirl bz sangat.....
Maklumlah anak baru sorangggkan...

 
 Kami² antara yang hadir..... dari kiri fara (isteri alang) dan sebelah kanan angah.....
Sweet memori bersama birthday girl....

Dapat air mineral dan coklat moist.. sangatlah sedappp.. 


Semoga Hana dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, menjadi anak yang baik kebanggaan ibu dan ayah serta menjadi anak yang solehah amin.....


15 ulasan:

mala berkata...

meriahnya .... kek sampai dua pulak tu. yg coklat tu mesti utk ibu-ibu bapak-bapak

Kakzakie berkata...

Tumpang wish happy birthday utk Hana... cutelah dia:)

MamaEma berkata...

meriahnya..selamat hari lahir Annur Hana

Salina@IbuAqil berkata...

Meriahnya..
Comel besday gurl nya.. ;D

Masya berkata...

mala: memang meriahh...

kakzakie: tumpang wishh macam kenal jer.. kenal ke...

kak ema: meriahkan.. haihhh tak sabarnya nak ade baby gegirl jugak...

kak ina: comelkan.. muka mama dia pun comell macam syasya saidin.. dulu suke sakat dia...

IDAZS berkata...

Comelnya besday gurl. happy birthday Hana

IntaNBerliaN berkata...

ramai jugak jemputan.. meriah gak ek...

btw, eppy bzday hana.. mg membesar sbgai ank yg solehah.. :-)

Tihara berkata...

cute nya besday gurl ni...happy birthday yea :)

anisalya berkata...

happy birthday ye hana. macam nama kawan saya la.

Karukord Jagau's berkata...

epy besday juga untuk nya...
(^__________^)

Puan Kutu berkata...

hana sangat comel.entah bila turn kita nak dpt bby girl kan?hehe..

LYAfrina berkata...

selamat hari lahir hana..
kek tu cun sgt

izan mama mia berkata...

heppy birhday...kiutnyer dia..

fieda berkata...

selamat hari lahir..sgt spesel la air mineral tu..

Tanpa Nama berkata...

huhu hampir 2 bulan berlalu...bru nei tergerak nak membalas post anjang nie..

adeq ucapkan thank you sangat2 sebab anjang sudi masukkan kisah befday hana nie kat blog anjang..dan terima kasih dalam duk pasti tak pasti datang tue ..akhirnya tiba jugak...

dan terima kasih kat smua yang wish untuk befday hana..budak tecit nie sedang sibuk melasakkan diri je skrang..lagi2 dah dapat kaki kan..mmg kemana2 tknak berdukung dah..huhuhu..

lots of lurve ~ ibu hana a.k.a adeq.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...