♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 19 April 2012

Home » , » Majalah Harmoni Gambar Ziana Zain dan Anak² Kembarnya

Majalah Harmoni Gambar Ziana Zain dan Anak² Kembarnya

Assalamualaikummm Semua.....

Suke tengok muka ziana zain awet muda... walaupun umur dah 40 tahun....
Dikurniakan anak² kembar yang comelll... pertama kali saya tengok ni.. eh² saya jer ker.. semua orang punnn kot.. sebab ziana zain memang tak nak publish sangat yang kembar ni... iyerlah budak² baru nak berjalankan.. keletah bercakap dengan main dah tentu²lah tak retii dok diam...
 
Korang dah beli belumm .... jomm layan keluaran yang ni best tau.. hahahaha.. 
nak jadi duta majalah pulak perasan tu....
 
Mengantukkknyaaa... kekenyangann.... kalau makan kudapan lagilah mengantukkk BW jerlah terapi bagus kan.. kan... buntang jer mata tu.. hilang mengantukkk.... hihihihihihi.....
 
 


25 ulasan:

LYAfrina berkata...

dah bsr anak dia... tp ziana still cun

fieda berkata...

aikk..rasa mcm sekejap jer anak dia dh beso..

eita berkata...

comel nyer anak kembar dia...

MamaEma berkata...

a;ah dah besar anak dia..bestnya anak kembar berpasang

ch@ berkata...

harmoni ni best eh yana. kita tak pnh beli. rasa nak cuba baca jugalah. teringat masa skolah dulu, cikgu math kita suka panggil kita ziana zain, suka suki dia je. zz lagi cunlah.

Tihara berkata...

haah, mmg tk penah lg tgk muka anak ziana zen ni..comel

Karukord Jagau's berkata...

dah lama tak jumpa ziana zain :)

Puan Kutu berkata...

ziana zaman muda2 dengan sekarang,sekarang lg cun.anak kembarnya mmg comel!

Che rosliza Che mat berkata...

saya pun suka tengok si kembar ziana zain...kembar tak seiras....ziana zain memang awet muda...

ieda berkata...

sweetkan anak kembar dia ..
geram tgk
dah besar .. mak lakk awet mudee ! .. ;))

Zaitun berkata...

Kak Zai kagum dengan dia pandai jaga rumahtangga, tak ada gosip.

Masih cantik walau pun anak2 dah besar.

IntaNBerliaN berkata...

rs mcm br lg dia bersalin.. dh besar upenya yer... ni br 1st time sy tgk ank kembar dia ni..

Masya berkata...

lya: itulah kan.. kene contohi ni....

Masya berkata...

kak fieda: itulah cepatnya masa berlalu.. rupanya anak dia dah 3 tahun...

Masya berkata...

eita: comelkan.. muka tak seiras..

Masya berkata...

kak ema; itulah bestnya dapat sepasangkan..... tp bile baca dugaan ziana zain mengandung takut hihihihihi....

Masya berkata...

cha : pd saya oklah.. tak tahu org lain sejak kawin inilah majalah pertama kt beli.. terus jatuh cinta, lagipun banyak ilmu, info, tips dan deko2 pun ade.. iklan pun kurang berbandng majalah lain.... kire berbaloilah rm4.50

Masya berkata...

kak tihara: saya pun pertama kali.. klu ikut artikel ni pun harmoni amik gambar ni dr avon sbb ziana zain kata mmg ssh nak uruskan kembar untuk photoshoot...

Masya berkata...

karukord: berjiran ker... macam selalu jer.. jumpe...

Masya berkata...

murni: setuju sangatkan.... dah kawin ni bertambah2 cantikk dia....

Masya berkata...

che ros: itulah seronoknya org awet mudakan... tak makan dek usia...

Masya berkata...

ieda: itulah silap2 jalan dgn anak sulung nampak mcm adik jer anak tu.. tak macam mak...

Masya berkata...

kak zai: itulahkan yg sebaik2nya....

Masya berkata...

ina: itulah... klu tgk anak erra pun samekan kejap jr dah besarrr

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

itula ziana zain maintan cantik n body vouge w/pun dah beranak pinak kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...