♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 27 April 2012

Home » , » MEE UDANG Kuala sepetang

MEE UDANG Kuala sepetang

Assalamualaikumm Semua....

Lunch ape tengahari ni????... errmmm tak tahulah nak makan ape.... tibe² teringkat mee udang banjir kuala sepetang lah pulak..... (^__^)v

Gambar hiasan semata² ni saya beli bungkus khas buat suami masa pergi Kuala Sepetang hari tu... Tahan air liur yer semuaaa..... jangan sampai meleleh kat wall saya ni..... 
Masa saya pergi penang.. balik singgah sini.. ade kawan² yang mengidam... ok jugak.. tapi tak dapat makan yang kat kedai Mak Jah.. kami makan yang kat kedai Mat Teh... Oklah jugakkk.... memang udang dia besar sesangat... ikut pakej pilihan ade.. RM6, RM10 dan RM12 Layan..... yang ni saya bungkus RM12 .....

20 ulasan:

saffiya_aleesya @ echa berkata...

wahh memang leleh air liur laa kak..tambah2 tengok udang besar2 tuuu

SeputihSalju berkata...

mmg besau udang2 tuh... puas kan kalu dpt mkn udang besau2 cmtuh...

fieda berkata...

nape la sedap sgt nmpk mee udang tu..terliur la..

LYAfrina berkata...

wowww... terliur tgk..penuh udang.. n saiz tu besor2 plok

Saya Disini berkata...

sedpnye

|| NaFiRaa || berkata...

peeerggghh..meleleh woohh!!
besar2 udangnye~

Tihara berkata...

dapnye mee udang..nak mee udang..nak mee udang..nak mee udang..nak mee udang..gigih taip byk2 kali.. :p

cik najihah berkata...

besarnye udang die..menyelerakan

mala berkata...

sedapnya mee udang. kat wangsa maju ada restoren mee udang mak jah. belum pernah cuba. ada sekali pergi tutup sebab stok udang tak dak :)

Masya berkata...

echa: hahahahaha... xmoo leleh kat sini yer....

seputih salju: mmg pun seriusly.. mmg bukan udang bela.. mmg fresshh sbb otak dia x kuning pun mcm kat pasaraya...

kak fieda: hihihihihi..... mantappkan...

Masya berkata...

lya: mmg besar yg ni harga rm12 penuh semangkuk udang.. sampaikan terttp mee nya...

Masya berkata...

saya disini: mmg sedappp... rugi sape tak mai makan lg....

nafira: hahahaha... jgn meleh disini... g jauh sikit...

kak tihara: hahahahaha..... pglah kak.. sesekali jalan2 keutara nun....

cik najihah: mmg menyelerakan... tu baru tgk gambar jer....

mala: kami pg yg mak teh.. mak jah ttp hari rabu hihihihihi...

Myra Jay berkata...

Dah lama tak pekena Mee Udang kat Sepetang tu, sebab last beli tak berapa sedap dah, lalat banyak terus stop...

Puan Kutu berkata...

mmg besaq gila udang dia..padan la dengan harga.hehe

kayna berkata...

sedapnya nampakkk...

Ummi Iman berkata...

Besarnya... Tgk jelah bukan tak suka udang tapi udang tak suka saya ;)

Kakzakie berkata...

Keluarga kakak memang suka udang tapi sejak anak sulung kakak kena sinus baru-baru ini masa dia tak ada baru kakak masak yg berudang...

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

sedap nye..
lalu situ boleh singgah ni :-)

IntaNBerliaN berkata...

besarnya udang2 tu ye.. byk plak tu.. sedapnya..

♥SyilaSyira♥ berkata...

sedapnya...tapi yana, klo kita pergi asik xda jek yg rm6 tu...tinggal yg rm12 jek..hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...