♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 20 Jun 2012

Home » » Ayah dan durian tak dapat di pisahkan

Ayah dan durian tak dapat di pisahkan

  

nyum².....


Bicara Hati : Ayah dan durian memang tak dapat di pisahkan... kalau dah terlepas jalan pun sanggup pusing balik.. demi durian, kalau dah kenyang pun.. masih ade lagi ruang diperut untuk durian (^___^)v



15 ulasan:

N.Aima K berkata...

nyum nyum

saffiya_aleesya @ echa berkata...

saya pun cam husband akak jugak..memang peminat durian..kalau dh start makan durian mmg susah nak stop hahaha

♥ ROS ♥ berkata...

Hahha.. Ros plak si suami.. Mmg xdpt dipisahkan.. Kalau musim durian mesti beli.. Hari2 pun ok.. Fuhh :p

IntaNBerliaN berkata...

wah... mmg penggemar durian betoi ni :-)

Tihara berkata...

derian makan ngan nasik panas buh garam sikit, gula sikit n santan jika ske..mmg ske.. :)

Joanna Yunus berkata...

Eh sama le.... Mama pun sama mmg hantu durian

lia berkata...

bebetol hantu durian ni he3

fieda berkata...

betul2 hantu doyan ni..

Ummi Iman berkata...

Suami saya pula tak boleh dekat dgn durian ;) tak tahan bau. Lg lah nk makan ;) jgn mkn byk sgt ya.. bahaya

Fieza79 berkata...

durian mmg ramai peminatnya kan...kerana durian sanggup..hehee

Salmi Khairil berkata...

sedapnya doyan

msredcheesecake berkata...

sama cam sy... hheee

L berkata...

L pun hantu durian gak.. haha. pasar amlam ritu L beli pulut durian.. nyum2 sedap..=D

jom singgah sekejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Eija ngan Zaquan mmg hantu durian, tp Papa dia x berapa gemar pulak..

anisalya berkata...

siapa tak suka durian mmg rugi sgt kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...