♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 19 Jun 2012

Home » , » Bile dan mule sesi berendam

Bile dan mule sesi berendam

  
 

Motif utama pilihan di banglo A'Famosa ni sebab disediakan kolam... kalau takde kolam mungkin tak kesah sangat kot nak tidur kat apartment depan tu... hihihihihi.... 

Dan paling best kolam ni kat belakang rumah hahahahah... bukan kat tepi atau pun ka depan rumah. Kalau kat depan rumah memang takde maknenya lah memasing nak mandi.. silap² budak² jer yang terjun.... kalau korang berminat nak kesana bile booking pastikan tanye kolam di bahagian mane yang disediakan.. sebab banyak pilihankan... rumah pun macam tu juga... sebab ade kawan² cerita ade rumah yang sediakan aircond cuma di ruang tamu dan bilik utama jer.. bilik lain kipas.. alhamdulillah.. kami dapat semua ade aircond dari ruang tamu sampailah ke tiga² bilik.. kecuali ruangan dapur memang takde aircond.. ;p




 
Kolam renang sederhana besar...


Suke betul mereka berendam.... yang tengah berendam tu anak buah suami umur 6 tahun dengan 9 tahun...
tapi bile berendam nampak kepala.. amir pun dah nampak macam sebaya dengan yang umur 9 tahun hahahaha......




Dah nak maghrib.. ayah pujuk amir soh naik.. amir takmoo...

Jenuh memasing layankan amir.. yang takmoo masuk dah nak maghrib....

Esok pagi semua bangun awal, gara² nak sambung berendam lagi.... samelah dengan amir pun... boleh pulak mata dia automatik pukul 7.00 pagi dah bangun, 7.30 semua dah sambung terjun berendam.

Kami siap sarapan kat luar rumah, dengan meja² sekali angkat senang.. takkan nak basah² masuk rumahkan...

Antara sarapan pagi tu.. nasi goreng kampung koboi pun ade... dah lapar makan jer ape yang adooo... jangung semalam tak habis bakar kami rebus pulak.. dengan pau...

haaa... kan saya dah kate kalau berendam nampak kepala jer.. amir dah nampak sebaya dengan sepupu dia umur 9 tahun.

 Mule² main dukung² ni....sape cepat sampai....
Main bola air.... yang ni paling best.. semua pun nak turun main.. sudahnya memang dah takde gambar lagi hihihihihihi.... layan sampai kecut tangan.

Tak puas mandi kat kolam amir sambung lagi mandi kat tab ni.. haihhh... orang lain semua dah bersiap nak balik..... 

Masa masuk kereta nak balik amir siap cakap.. nanti kite datang sini lagi tak ibu.. amir sukelah best kat sini... huhuhuhuhu..... ;p sampai sekarang di ulang² bile nak pergi mandi² kolam lagi.... ayah dia kate soh lah atuk buat kolam kat kampung ... mengekek saya gelak....


Bicara Hati :
Lame tak pergi mandi manda kat air terjun, harap sangat dapat pergi sebelum puasa... harap ajelah.... ayah dah mula kelas.. jangan haraplah hujung minggu nak pergi berjalan².





15 ulasan:

lia berkata...

mmg layannnn lelebey berendam dlm cuaca panas skng ni kan...

lelamaisara berkata...

alahai...sedapnye berendam....mcm nak berendam sekarang je....

IntaNBerliaN berkata...

kalu dpt berendam camni mmg sok. :-)

N.Aima K berkata...

bestnya...nnt kalau g melaka nak stay kat cni jg lah..motif nak mandi kolam T_______T

Mrs Lurve berkata...

alahai...siap berendam dlm tab pulak pastue hehehehe

saffiya_aleesya @ echa berkata...

mmg camtu laa kalau bebudak dpt main air..jgn kata amir, saya pun kalau dpt berendam mmg payah laa nak naik, syok berendam sampai kecut2 tangan hahaha

CtAyue berkata...

bestnye... lama tak bercuti ramai2 macam ni..

ratu siput berkata...

mmg best sbb kolam blakang umah je kan..bebila rasa nk mandi terjun je.family day opis dulu mmg rajin buat kat famosa ni sbb semuanya ada dlm satu tempat.

Ummi Iman berkata...

Bdk2 mmg suka berendam

LYAfrina berkata...

musim2 panas ni..mmg syok blh berendam

Tihara berkata...

haah best gak kan picnic seblom posa ni..kalo tkadan nk g picnic raya nnt..raya ke5 or 6 huhi :)

PUANSTOBERI berkata...

nati gi grand lexis lak.. kolam dlm bilik.. hihi.. ke da penah g??

eita berkata...

best tu berendam

fieda berkata...

kalau duk hotel berendam adalah aktiviti yg mesti kan yana..

anisalya berkata...

lepas berendam mesti lapar kan?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...