♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 21 Jun 2012

Home » , » Salam 1 Syaaban

Salam 1 Syaaban

  

Salam petang hari semua.... sibuknya hari ni.. ni pun banyak lagi nak kene siapkan.. apepun mata ni sempatlah jugak jeling² entry kawan² sempatlah menyinggah mane² yang menarik² daabbooomm..... tapi.. tapi.. tak menyempat nak update entry huhuhuhuhuhu....

Banyak yang nak di coretkan.. banyak yang nak dikongsikan.. tapi kekangan masa bile di opis, inilah jadinya.. kat rumah.. jangan haraplah nak buka lappy.. bile dah penat mata ni lebih cepat rasanya nak tutup huhuhuhuhu.. lagi² bam bam amir akan kacau ibu kalau ibu on lappy kan.... ade baiknya tidur berdua awal kikikikikiki....

Cepatnya masa berlalu.... alhamdulillah hari ni dah 1 syabaan, insyaallah sebulan lagi ramdhan akan menjelang.. seterusnya syawal.... syawal??? rasa macam baru jer lepas syawal, cepatnya masa berllau sekarang.... moga segalanya dipermudahkan. Masa berlalu cepat sangat sekarang kan... 
 
Banyak kelebihan bulan syaaban ni.. kawan² dah habis ganti puase ker.. saya biasanya masa syawal dah ganti jarang² bertangguh.. alhamdulillah.... pak mertua dah bagi tau nisfu syaaban (15 syaaban) anak² menantu semua jangan lupe balik kampung.. ade kenduri doa selamat anak beranak... itu memang dah setiap tahun dilakukan sejak saya kawin dengan hubby rasanya.... so nampaknya kene catit siap² kat kelender sebab tarikh tu jatuh hari bekerja erkkk...... ampun menantu ni tak dapt bercuti.. sebab cuti untuk raya nanti. kikikikiki... (nampak noooo ngelat takmoo masak).

Bicara Hati :
Baju raya tahun ni tak sempat tempahhh uwarrr semua pun dah tutup tempahan, hubby amik keputusan tema sukati tahun ni.. jadi 3 beranak warne pelangi lah agaknya kikikikiki... ;p


14 ulasan:

Tihara berkata...

akak pun nk beli baju siap dah senang khann..pose belom dah ingat nak raya hihi,,salam syaaban :)

ieedaz @ mama_isha berkata...

kite ada 2hari lagi nak kena ganti ni heheh...
baju raya mmg tak pernah tempah sejak dah kawen ni, semua readymade..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Syaaban masya...

eita berkata...

cepat je masa berlalu...

ita dri bulan 4 hari tu dah tutup tempahan...
malas etek..

IntaNBerliaN berkata...

sy tgh giat ganti pose lg ni.. hihii

baju ry sy thn ni beli yg siap je la kot.. sbb x xtau nak tempah camne.. kang nanti perut makin membesar.. hihi

Marya Yusof berkata...

As salam Masya,

Wah, dah siap baju raya! Sgt jeles ok! Nnt nantikan entry sy yg bertajuk dendang perantau! hik3... Insya'ALLAH semoga mendapat keberkatan di bulan yg mulia :))

Saya Disini berkata...

cntik bju

nur anis berkata...

merah mak ngah..sama dengan saya..:)

LYAfrina berkata...

salam syaaban...
lya odwy puasa ganti..
bju raya lya dh siap.. tp bju y hari pertama la..y lain2 x siap lagi

qaseh johanna berkata...

apesal lambat sgt tempahnya..? aaahh belasah jela..jnj dpt gak beraya..dpt gak mkn ketupat,lemang segala.. kannn..??

fieda berkata...

kak fieda pun start dari taun lepas beli yg ready made jer..kat first lady cantik2..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

itula kan mmg cepat sgt masa berlalu,
eija masih sibuk mengganti puasa lagi..huhu

PUANSTOBERI berkata...

bulan 5 tu ari dah derang tutup tempahan. huhu..
bli yg dah siap je ler.. :))

anisalya berkata...

kat sini ambik lagi tempahan. baju mak dgn anak2 dah hantar last week. kiranya next week baru hantar baju yang si lelakinya pulak sebab abahnya baru nak balik dgn cth bj melayu. hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...