♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 25 Jun 2012

Home » , » Mendung Berarak hingga ke tengahari

Mendung Berarak hingga ke tengahari

  

Alhamdulillahhh... masih dipanjang usia.. mood pagi ni agak mendung sikit.... 

Amir pun merenggek² takmoo g umah pengasuh..maklumlah dah 2 hari kami berguling² kat rumah berdua... makan, tidur, makan tidur dah macam ular sawa hihihihihihi... ;p itulah jadinya bile kami dua beranak dirumah.... nanti dah jemu tengok tv main² gaduh² berdua, amir tak sudah² membebel menyanyi... ade jerlah ideanya.

Malam tadi hampir nak lelap mata baru perasan nak tengok handphone.. itulah rupenya kalau dok umah handphone letak merata²... memang takde maknenya nak pegang.. sampai kadang² call masuk pun tak dengar. Bukak sms dikejutkan dengan berita yang kurang baik, kawan opis sms ayahnya meninggaldunia... al-fatihah buat arwah moga rohnya dicucuri rahmat.... Alhamdulillah telah dikebukan pagi ni.. kami sempat pergi ziarah.
 
Oleh kerana hujung minggu baru ni mood malas sesangat nak mengadap lappy.. malam td adelah kejap bukak sebab mata tak boleh tido gara² melayan amir tido petang semalam. Hari ni mungkin mood maraton berjalan² kerumah kawan².. tunggu kedatangan saya.. jangan lupe hidangkan ape yang patut hihihihihi... (^____^)v

Hujung minggu baru ni 2 hari duduk dirumah, seyes macam tak percaya.. rekod baru tu... tak keluar kemana² dari sarapan, makan tengahari sampailah ke malam semua gara² nak puasa jadi haruslah kemas rumah dengan sebaiknya .. jadi ramadhan nanti takde maknenya lah saya nak berkemaskan.. kan... tu pun kemas ape yang patut jer dulu.. rasanya banyak lagi yang nak di kemas mood²... marilah kemari haihhhh.... terutama kat dapur tu... banyak rasanya yang nak dikemas huhuhuhuhuhu

Bicara Hati : Insyaallah kuiz percutian di A'Famosa akan dilancarkan tak lame lagi tunggu.... wahhhhh ... macam gempak jer kan... ade ke penyertaannya tu.... harap² adelah...




18 ulasan:

Tihara berkata...

Al Fatihah dan salam takziah....
tak lama dah kan nk bulan pose :)

~~zana@pb~~ berkata...

Assalammualaikum Masya, jom ronda rumah akak...hehe...tapi takde kuih muih, nasi dll. Akak tak mkn tengahari, lebih2 lagi kalau suami takde kat rumah. Berdua je kami mlm ni...jom teman.

Saya Disini berkata...

:)

|| NaFiRaa || berkata...

zura pon kalo cuti memang tak amik tau sgt henpon atau lappy.. sibuk melayan anak2 n suami jek..:)

lia berkata...

baguih la planning awal utk sambut ramadhan, da siap2 kemas rumah...

skng ni pon kemas umah sikit2 sbb nak sambut kelahiran baby ;)

fieda berkata...

Al fatihah buat arwah..

beronok ronok 2 hari di rumah ye..

Joanna Yunus berkata...

hujung minggu yang guling mengguling tu.... memang kalau guling ni sebenarnya besat sangat... tapi kalau bab nak suruh mengemas dan memasak aduhai kena pulak kalau masa tu mood tak ada.... mahu nangis dibuatnya

ieedaz @ mama_isha berkata...

kite pulak bile wiken je kluar, mmg rumah tak berkemas le jawab nye..hehe
pastu pening nak kemas cepat2 hahaha

ratu siput berkata...

jemputlah dtg umah...air bujang je..ehehe...awak...camne buat tanda kuasa 2 tu?dah terlanjur nampak tu tanye tu...dulu pernah buat pastu lama2 lupa :)

MamaEma berkata...

Al-Fatihah dan salam takziah...

LYAfrina berkata...

alam takziah diucapkan pd ofismate maya...

lya, kalo time ct jrg sgt2 lekat kat rmh,

IntaNBerliaN berkata...

a'aa lbh baik kemas awai2.. nanti dh pose mulalah penat.. + balik keje nak msk + mlm nk teraweh..

eita berkata...

alfatihah..

ha'ah kan cepat je masa berlalu..
dah nak pose balik...
harap2 tahun dapat buat yang lagi baik dari tahun2 sudah

Ummi Iman berkata...

Susah weekend nk ddk rmh ;) berjalan saja. Penat sebenarnya. Bos ajak pergi je lah. Nanti ajak org lain susah pula ;) gurau je... Nasib baik byk dah operasi yg dibuat sblm ni. Jd tak byk sgt nk dikemaskan. Tinggal nk melawakan je walau x lawa mana pun. Sbb raya kt Kelantan :) Slmt :D

wanie amerie berkata...

al-fatihah..
bestkan, dpt guling2 dgn ank tersayang..hehe

anisalya berkata...

nnt ramadhan tak adalah penat sgt nak ekmas2 ek? al-fatihah utk keluarga si rakan tu ye.

Kakzakie berkata...

Golek-golek dgn anak memang best apa lagi kalau macam usia amir kan:)

Al-fatihah buat ayah kawan yg meninggal itu..

ummiarissa berkata...

salam takziah juga kepada keluarga simati...

hp saya pun begitu jua...kalau depan mata takde sape nak call/sms..tapi kalau tertinggal dalam bilik,memang tak dengar..buka je berderet le miscall/sms..

semoga kuiz kali ini pun senang juga ye..bolehlah join ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...