♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 28 Jun 2012

Home » » Hijaucantik 3rd Giveaway

Hijaucantik 3rd Giveaway

    


Sempena ulang tahun perkahwinan cha yang ke-4, cha ade menganjurkan giveway buat follower blog beliau... jom join ramai².... 

Suke kesana membaca kerenah dan keletah anak² cha ni.. ade jer... akalnya... (^___^)v

   
Klik pada gambar ni kalau nak join.... dan boleh baca syarat²nya.. (^___^)v




ID: Masya
Link blog: http://masyaamiraaimie.blogspot.com
Name blog: Kisah Hati.



Bicara Hati : Akhirnya jumpe juga, jenuh jugaklah nak cari blog sendiri dalam list ni saya yang mane.... hihihihihi.... Happy anniversary.. moga kekal kehujung nyawa.. bahagia bersama insan² yang disayangi.


11 ulasan:

Ummi Iman berkata...

Bolehlah singgah tgk blog GA ni. Good luck!

Saya Disini berkata...

gud luck

izan mama mia berkata...

nanti nk klik blog dia..good luck yer

Nyue berkata...

selamat ber GA masha :)

Ujie berkata...

Gd luck masya!

fieda berkata...

good luck..dulu kak fieda pernah menang ga hijaucantik ni..hadiah dia best...

mrs puex berkata...

salam kenal..

nnti singgah sini ye :D

http://mrspuex.blogspot.com

ieedaz @ mama_isha berkata...

slamat bersegmen masya..!

IntaNBerliaN berkata...

good luck yana.. :-)

ch@ berkata...

kan... masa kita nak try cari muka sendiri pun jenuh kat blog org lain. nak testing. hahaaa. tapi kira oklah kan...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

Goodluck..

eija pun joint Giveaway Cha ni..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...