♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 22 Jun 2012

Home » , » Selamat hari lahir buat kak fieda

Selamat hari lahir buat kak fieda

Assalamualaikummm semua.. khas ucapan buat seorang kakak..... 




Seorang yang saya panggil kakak, orang cute aje.. sejuk mata memandang... melihatkan mukanya yang cute mamng tak percaya umurnya melebihi 30'an, seorang suri rumah sepenuh masa (beruntungnya Kak Fieda dapat menjaga anak sendiri dengan sempurna dirumah tanpa terkejar²) seorang yang peramah di alam maya .... sangat² suke dengan akak yang peramah dan sudi berkunjung kesini sungguh pun kite tak pernah bertemu jauh sekali mengenali antara satu sama lain sebelum ini... tapi di alam maya kita bertemu.
Sempena hari lahir kak fieda pada hari ini saya sisipkan sesuatu yang istimewa buat akak semoga akak dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bahagia hingga ke syurga bersama insan² disayangi. Amin. Semoga perkenalan di alam maya ini akan di susuli satu pertemuan yang indah suatu hari nanti....

 Cheese kek special buat akak
hasil air tangan saya sendiri hihihihihihihi......
Kalau takmoo makan kek pizza pun ade.. special lagi dikelilingi sosej 

    
Air special coconut shake untuk kite berdua boleh....
(gambar google jer) .....



Foto Saya
Pinjam gambar yer kak, alahai cutenya... 






Oleh kerana kite berjauhan saya hantar gambar² jerlah buat tatapan kak fieda yer... buat kawan² blogger pulak sila lap air liur jangan meleleh di sini hihihihihi... ;p


Bicara Hati : Permintaan hujung minggu anak bujang bam bam saya nak kek cheese coklat, ibu takde mood lah buat kek.. cian dia.. daripada hari tu mintak tak dapat².... insyaallah ibu gagah diri buatkan nanti yer...



23 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

happy birthday utk kak fieda :-)

*SiRibenMerah berkata...

happy besday~ sedapnya tgkkkk coconut shake tuh....

Myra Jay berkata...

Happy Birthday buat kak Fieda..

Meleleh tengok cheese cake tu-tergoda ok :)

Bui Junaidi berkata...

NI KALAU BETUL2 DAPAT MAKAN MAKANAN TU KAN BEST..HIHIHI..BERTUAH FIEDA ADA ORG BAGI KEK CIS..^_^

Saya Disini berkata...

sedpnye kek..cntik plak tu

Tihara berkata...

memang cute fieda ni, kalo jumpa kat luar mesti lagi cun...sedapnya pizza masya....ni ahkak2 blogger nak serbu makannn...hehe

Selamat Hari Lahir Fieda..moga dimurahkan rezeki..aamiin :)

Joanna Yunus berkata...

happy birthday fieda.... beruntung nya awak disayangi adik2 maya ....

Salina@IbuAqil berkata...

Happy birthday kak fieda..
Sis, sedap kek tu..
Terliur ler.. ;)
TC & happy weekend.. ;)

Fieza79 berkata...

beruntungnya dpt teman blogger cm masya ni...tetap mengingati walau dri jauh....

fieda berkata...

mmg beruntung kak fieda arini..rasa sgt disayangi oleh adik2 alam maya..terharu sgt tau..dah la diingati dengan ucapan pastu dapat cheese kek plk tu..pizza lagi...special coconut shake plk..uii...mmg terharu...mahap la ye kwn2 yg lain saya awal2 dah simpan semuanya dalam perut..korang tgk gambor je tau..hihi..mekasih yana..sayang yana ketat2..boleh rasa tak kak fieda tgh peluk ni...hihi..nama pun kwn alam maya kan...kak fieda pun dapat rasa cheese tu..sedap...

mekasih kwn2 yg bagi ucapan kt sini...muahh...

qaseh johanna berkata...

amboi syoknya siap bercoconut shake lg..

*cantik ladybird kayuh sampan daun..hihi*

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY berkata...

♫Happy Bday buat k.fieda♫

wah terliur tgk cheese kek buatan yana tu..

mama aryan berkata...

menitik air liur tengok coconut shake tu...

PUANSTOBERI berkata...

mujo da makan.. eh..minum c.shake tu last week. hihi

eita berkata...

selamat hari lahir untuk kak fieda..
sedap kek tu...

Ummi Iman berkata...

Beruntung fieda. Pandai buat kek rupanya. Kalau tau boleh suruh buat kek iman ;)

Azian Elias berkata...

happy birthday utk fieda..

Che Rosliza Che mat berkata...

happy birthday buat fieda....wah!! sedap pizza tue hehehe

Eca Dwinky Asha berkata...

terliur eca tgk kek tu.hehehe

MamaEma berkata...

selamat hari lahir untuk fieda

anisalya berkata...

tu la. ramah kak fieda ni.

QasehnyaRania berkata...

huhu..tak sempat wish sbb abaikan blog 3 bulan hari tuh ..
pebret coconut shake ..sedapkan

QasehnyaRania berkata...

huhu..tak sempat wish sbb abaikan blog 3 bulan hari tuh ..
pebret coconut shake ..sedapkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...