♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 30 April 2013

Home » , , , , , , » Angry Bird - Meja Tulis Baru ( Jom Teka Harga )

Angry Bird - Meja Tulis Baru ( Jom Teka Harga )



Minggu lepas saya ada buat entry kerusi meja tulis dah patah, ok sebenarnya esoknya malam hubby dah belikan pun meja baru, tapi sebelum beli meja tu.. amir sebenarnya dah berkenan dulu.. bukan amir jer.. ibu ayah nya pun.. masa pergi rumah abang sepupu dia.. kebetulan akak ipar pun belikan meja tulis untuk anaknya, sebijik macam gambar bawah ni cuma amir gambar angry bird yang akak ipar beli gambar lain.. warna sama.... 


Paling tak menahan hubby lagi over, lepas balik mengajar pagi tuh dia dah pergi serve dulu .. patutlah malam masa pergi kedai tu dia buat muka selamba bila saya mintak tawar menawar dengan auntie tu.. rupanya dia dah tawar menawar dengan anak auntie kedai tu dulu .. amboiiiiii kemain ayah eh.. nasib baik dapat harga tu balik tau.. walaupun tak bayar deposit kikikiki ....



 Meja jer angry bird ..
Tapi .. amir tak maulah angry² masa disuruh belajar eh ...




Cantik x???
inilah meja baru amir ... bukan kayu lagi hubby belikan.. besi terus.. ntah besi ker?? 
tapi bagsnya meja dan kerusi tu boleh laras... dan paling best dah siap terpasang kat kedai.. tak payah pening² kami nak pasang kat rumah hahahaha ....




Ok.. kira aci rojaklah ni yer.. lama tak buat teka teki kat blog saya kan ... cuba teka harga set meja tulis baru amir ni berapa?? jawab kat ruangan komen jer .... tak payah nak susah² buat entry ... saya akan pilih pemenang mengikut tekaan yang paling cepat dan dan tepat, tak tepat dan paling hampir akan dipertimbangkan... saya takkan publish komen selagi tak jumpa pemenang, cubaan hanya boleh buat 2 kali sahaja itu pun mestilah dalam 1 komen sahaja aci x??? Tiada tamat tempoh selagi .. saya tak jemu menunggu pemenang... klunya harga lebih daripada rm 100.00 hihihihi .. selamat mencuba .. Hadiah kalau berjaya teka ialah FM Burger ....




Bicara Hati : Selamat bercuti hari pekerja 01.05.2013


31 ulasan:

Ratu Hatiku berkata...

Cantik..
Ok saya teka harga RM120 :)

mama3heroo berkata...

cantik la meja tu
m3h teka ye
harap2 btl lah ye
emmm..
rm150/rm135

Ibu Lala berkata...

RM129.90

RM119.90

Nafira usof berkata...

okeh.. nak teka harga..

RM 125.00

atau pon..

RM 145.00

moga mengenalah tembakkan saya.. hehehe

CtAyue berkata...

cantiknya meja study amir... berkenan pulak saya..hihik.. sy teka je yer.. dalam RM 129.90.. :)

Z ie berkata...

hari tu dok survey jugak meja ni untuk anak.. tapi kecil sangat so abah dia beli yang lagi besar... emm kalau tak slap RM 180.00 dia bagi harga haritu..

Nad MamaZN berkata...

Rm130

Rm160

Nory Zoulkefle berkata...

cantekk lah....barbie ade tak, pink kaler mesti cantekk...hehehe...hurmm nory teka ek, RM150 kot...

Kakzakie berkata...

Kakak nak teka jugalah:)

RM155/-

KY berkata...

cantik, warna pun cantik

KY agak2 dlam rm150 2 RM130

Nieyl berkata...

hihi~nieyl cube la yea....hmmm...120.00

Ujie berkata...

Rm120

Puan Kutu berkata...

wah seronok amirdpt meja tulis baru..sy teka rm 85..hentam sajalah labu..:)

::EIDA:: berkata...

ida teka 29.90.. hihihhiihi

izan mama mia berkata...

haimasya..lawa laa meja tuu agaknya ada tak gambar hello kitty ??.. hehehe.. berapa yer reganya.... rm 138 kew ??

jaakechik berkata...

jaa nak cuba teka laa... RM139.90??

WWW.JAAKECHIK.COM

jaakechik berkata...

jaa nak cuba teka laa... RM139.90??

WWW.JAAKECHIK.COM

mama lieyna berkata...

Rm150 kot.. :-)

Serius awa, ngidam nak b3likan jgk, tp umah ni kocik je, tak muat dah kot..lg pun anak belum sekolah :-)

Syokla amir tu.. :-)

Fizah berkata...

RM 140 atau rm 160

Ummi Iman berkata...

Cantik mejanya. Nampak kukuh. Semoga smgt Amir nak belajar. Iman nampak gambar mula2 tu dia ingatkan video. Dia kata play ;)

Main teka2 pula ya? Akak agak RM149 atau RM159 ;)

eita berkata...

nak try lah ...
harga dia dalam...rm120.90

n O e s u h a i m i berkata...

wah..bess la amir dapat meja belajar baru...rasanya harga dalam RM130.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Masya...cantiknya meja belajar tu.zaman anak2 atie dulu..xdernya meja cantik camgitu.tambah semangat anak2 nk belajarkn!
OO ada teka teki ya?lbh dr RM100?...Emmmm RM125.00 agaknya :D

nurbijen berkata...

nak cuba, RM132

IntaNBerliaN berkata...

180

150

IntaNBerliaN berkata...

180

150

gee berkata...

cantik meja baru amir
rm125

QasehnyaRania berkata...

terlepas sudah.
cantik sbb warna biru

Sweetmama berkata...

cantik meja study baru amir ni..
lepas ni kena rajin2 belajar la ye amir..

Anna Said berkata...

RM160

Anna Said berkata...

RM160

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...