♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 26 April 2013

Home » , , » MINI GA 2

MINI GA 2



Macam menarik, apa salah mencuba GA ni kan.... rata² ramai yang dah menggunakannya dan nampak cantik, tak menang pun takpalah.. tapi manalah tahu kalau ada rezeki kan.. cuba jerlah.. jom .. sementara masih berlum terlambat jom lah join kawan².....





SYARAT


1. Buat Entry,Tajuk dan letakkan banner (backlink)
2. Tinggalkan url entry (url blog tidak di terima)
3. Yang belum follow blog ni..sila follow dulu ye
4. Nak tag rakan digalakkan tapi tak wajib ye :)


Pemilihan pemenang berdasarkkan En.Random.Org atau cabutan dari Dable H
(bergantung pada mood Dable H)


HADIAH


Semestinya bedak arab 50g.Berapa pcs tak pasti lagi ye bergantung pada jumlah penyertaan.


GA ni akan tamat pada 27 April 2013.Pemenang akan diumumkan bila-bila masa selepas itu.









8 ulasan:

Tihara berkata...

good luck :)

wahida berkata...

gud luck kakak!!

Fiza Rahman berkata...

Good luck.

Nieyl berkata...

Good luck :)

Nafira usof berkata...

good luck~

ch@ berkata...

rajin kan... nah, sempat lagi ni...

http://orencantik.blogspot.com/2013/04/its-giveaway-time-by-creative-by-two.html

kita tag yana.

Puan Kutu berkata...

ah klu menang dpt bedak arab ye..semoga ibu amir berjaya..:)

eita berkata...

gd luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...