♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 24 April 2013

Home » , , , , » Kidzania - Koleksi FM Terbaru

Kidzania - Koleksi FM Terbaru

Sebenarnya dah agak lama jugak dapat koleksi ni, hubby yang belikan hihihihi ... sebab ada rombongan bawak budak² sekolah kat Kidzania, nak harap hubby bawak kami takdalah kan.. sebab hubby kata takut amir boring kat situ banyak aktiviti macam buat² kerja.. kalau dah sekolah rendah darjah 3 ke atas mungkin terujalah macam² boleh buat...


Cantik tak?? Tak dapat pg .. dapat FM pun jadilah buat koleksi kan... amir siap dapat baju sehelai.. 



Jadi bertambahlah koleksi FM yang ada tu.. bahagian bawah penuh dengan FM Abjad amir...
itu jerlah pun... kebanyakkan FM² ni ada kawan² blogger yang bagi.... 




Bicara Hati : Tak sabar nak tunggu hadiah daripada sabah, ada orang lupa pos hihihihi .. yang sebenarnya saya pun terlupa jugak kikikikiki ....











16 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

Waaa cantek!

Khai♥Rin : anies berkata...

nk kn pegi jg ni ;-)

emma berkata...

cantikkk...

kt umh sy xleh letak FM sb klo ade ank2 buah asben dtg dorg suke amek bwk blk(>.<)

Z.U.E berkata...

hai Masya! saya pun pengumpul FM..kunjungan balas ke rumah kamu ni :)

Telekung tu Sabtu ni stok sampai, hari isnin saya pos.. Masya nak color ape? pm saya untuk order.. email kat oren_pink@yahoo.com

Tq sebab sudi singgah blog saya :)

Ujie berkata...

Skrg sekolah2 selalu buat rombongan ke kidzania kan..

::EIDA:: berkata...

Tersedak! HAHA.. notty ye akakk.. ida dah pos pagi tadii... ida pun dah lupe ape hadiah ida bagi akak.. ;p

Tihara berkata...

cantik jugak fm ni masya :)

Fizah berkata...

sy baru ada 5 fm..nak letak pun sedih je...camno tu...

btw, fm kidzania tu cantek!!

Nafira usof berkata...

hohoho.. lawa~
bila tgk koleksi FM kita, mesti rasa puas kan~

❤Kamsiah❤ berkata...

peti ais akak pun penuh dgn fm..sampai ada yg merunggut..asyik terjatuh ja bila tersentuh,nak buka petiais

nurbijen berkata...

bertambah lagi koleksi FM :)

Ummi Iman berkata...

Betullah tu.. Kena tunggu Amir betul2 faham baru seronok nak pergi.

Blog dah berwajah baru nampaknya. Nice :)

PUANSTOBERI berkata...

peti ais kita sama.
hihi..itu yg di nampaknya.. ngeee :D

Fiza Rahman berkata...

Bertambah koleksi.

Puan Kutu berkata...

comel fmnya..teringin gak nak bawak aiamn kesana..entah bila berpeluang..jauh sgt kan..:)

QasehnyaRania berkata...

simple tp cntikkan.
penuh sudah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...