♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Selasa, 30 April 2013

Home » , , , , , » Fm Burger Buat Rakan Blogger

Fm Burger Buat Rakan Blogger



Alhamdulillah dan syukur kehadrat ilahi kerana masih dipanjangkan umur dan mohon agar sentiasa diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki ...

Mood baru nak happy balik ni lepas kejadian putus selera semalam. Oleh kerana mood baru nak happy ni saya nak kongsikan hadiah dengan kawan².. tapi ada satu sahaja.

 Sila fokuskan pada FM Burger sahaja, sebab FM 2 kek yang ada tu sudah siap bungkus di dalam sampul tunggu masa free nak pergi pos sahaja buat 2 orang rakan blogger yang baru sambut hari lahir akhir bulan 3 dan 4 (^___^)v



Fokus lagi.. cantik x??? FM Burger ni saya nak bagi kat kawan²...  tapi sebelum bagi kenalah jawab soalan teka teki saya dulu ... tunggu entry yang seterusnya yer... selamat mencuba...



Bicara Hati : Ada yang terliur ke tengok FM Burger ni .. hihihihihi...








23 ulasan:

Fizah berkata...

terliuq jgk sikit sebyk ;p

mama3heroo berkata...

cantik..bleh ngap tak..nk jugak..hehe

mala berkata...

buat sendiri ke FM tu?

Masya berkata...

Fizah : kan.. kalau napak depan mata lglah terliur kikikiki ...

mama 3 hero : kalau nak nnt joinlah teka teki...

mala : takdalah saya beli dah siap.. tak pandailah saya nak buat...

Zana Adieyza berkata...

comelnya!!!!!!

Nieyl berkata...

hehehe~menanti..nieyl besday bulan 3..hihih~

Ibu Lala berkata...

menarik la fm beger tu. bikin lapar daaaa...

izan mama mia berkata...

mesti arr teliur..hihi.. hah cepatlah bg teka teki sbb akak esok pagi dah nak blk kg...seminggu tak akan on9..blog bercuti..hihi

Nad MamaZN berkata...

Canteknya burger tu
Tetibe trrigin nak mkn burger bakar haha

IntaNBerliaN berkata...

dh mcm beger betoi plak.. hihi

Ratu Hatiku berkata...

Cantiknya fm tu.... x sabar nk tggu soalan tu :D

Ujie berkata...

Tu kalau bukak sampul plastik, pastu amik gambo close up..mesti nampak mcm real.

Kakzakie berkata...

Dah macam burger betul kakak tengok FM tu macam nak ngap aje hihi..

Nafira usof berkata...

kiutnye~

Zee Suhaini berkata...

comey la burger tu..

Haryati Faizal berkata...

comeinye...FM burger tu...

Mia Liana berkata...

wahhh bestnya... untunglah sapa yang dapat tu..

Puan Kutu berkata...

nmpk sedap je fm burger ni..terliur gak la..:)

::EIDA:: berkata...

ida xde lagi FM makanan ni. hehehhee

Ummi Iman berkata...

Nak burger betul boleh?

Mas Zull berkata...

assalamualaikum masya....cantik2 la FM burger tu...:)

n O e s u h a i m i berkata...

menariknya...klu jumpa sah beli.. :)

QasehnyaRania berkata...

menarik buat aii tertarik u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...