♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 24 April 2013

Home » , , , , , , » Pelik Tapi Benar

Pelik Tapi Benar



Entry santai² hari rabu katanya.... walaupun pagi ni macam nak pitam dibuatnya, sebab tak cukup tidur malam tadi...


Pelik tapi benar yang pertama :

 Tak sangka ada juga sambungan usb banyak pilihan macam ni.. pertama kali jumpa kat meja kawan .. masa nak pinjam komputer dia sekejap... hohohohoho.. banyaknya pilihan .... korang pernah jumpa tak?? seyes tak pernah inilah kali pertama. (eh² sambungan usb betul ker?? ntahh kita sendiri pun confius nak panggil apa.. yang pasti bukan plug)



Pelik tapi benar yang kedua :

Lepas kali pertama dapat cpuv hari tu.. berderet² dapat lagi, tapi yang lama semua pun dah kredit .. huhuhuhu .. jadilah nak beli surat kabar hujung minggu pun tak lepas.. jumlahnya kikikiki .... ni dapat lagi project breeze pop pop, tak pasti bila iklannya menari².. hari tu pernah nampak sekali kat bawah entry waktu pagi jer.. amaun pun macam dah tak bergerak² jer... terima kasih nuffnang bagi cpuv ni ... menarilah kamu seberapa lama yang kamu suka eh... janganlah cepat sangat dah kredit.










14 ulasan:

Kakcik berkata...

Kakcik dah merajuk dengan Nuffnang walaupun kakcik tahu Nuffnang tu tak pernah kisah pun. :)

Fizah berkata...

Sy lg pelik tp benar...cpuv dah ended tp tak credited credited....ish2 ghoib teguih...

emma berkata...

sy ade usb tu tp fungsi die as a charger je.. mmber2 salu pnjm skg da tbarai :'(

Falsya berkata...

kite ade 3 je yg nak cucuknyeee...yg byk2 gini baru first time tgk nieh...segala jenis gadget boleh charge nie..hehehe..

Kakzakie berkata...

Banyak sangat kalau tak guna semua pun boleh jadi confuse..

Rezeki nuffnang tadah ajelah:)

Nad MamaZN berkata...

Adaptor kot yana org pggl mende tu

Tahniah! Rezki..;)

Izan Ishak berkata...

kak izan pun baru pestime tgk usb tu...

cpuv kalau nasib baik dok gedik lama2 sikit. kalau tak ciput je amaunnya dah kredit... huhu...

::EIDA:: berkata...

ida ade kak. beli kat groupon hari tu... semua boleh pakaii.. kuikukuiii

Tihara berkata...

haah usb tu kan, banyaknya..pelik jugak tapi benar eh :)

Ratu Hatiku berkata...

hihihi byknya usb...
tahniah ya kak.. Alhamdulillah rezeki..

Fiza Rahman berkata...

Erk...1st time juga tgk nih.

izan mama mia berkata...

tahniah dah dapat be

nurbijen berkata...

first time juga tgk usb cable pelbagai camtu...
wah, rezeki tu :)

Puan Kutu berkata...

sy pun pelik gak tgok..bukan apa mmg tak pernah amik tau pasal usb n brg komputer ni semua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...