♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 3 April 2013

Home » , , » Lepaskan Kemarahan

Lepaskan Kemarahan



Tak dapat main yang kat tempat bowling betul².. kat sini pun jadilah amir melepaskan kemarahannya hahahahaha... suka betul dia... 





11 ulasan:

nazayiena berkata...

Seronok ya mir main bowling tu....

IntaNBerliaN berkata...

main kat sini pun feel dia cam real gak.. hihii

IntaNBerliaN berkata...

main kat sini pun feel dia cam real gak.. hihii

Unknown berkata...

pandainye Amir main~ :)

nad berkata...

Sama mcm zakwan jek amir ni :)

Puan Kutu berkata...

best ni.aiman klu kesini macam2 benda dia nak main,budak2 mmg suka tempat nie..:)

Ibu Lala berkata...

Marah kat sape tu dik. Jgn marah auntie dah lah ye. Kiter pun suke main benda ni sbb senang nak goal...terror la kunun..

ruse_nidzan berkata...

Oklah tu. Ringan sikit ;)

CtAyue berkata...

bersungguh betul amir main...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xdpt men real bowling yg tu pun jadi la kan..janji amir happy kan :-)

Tie HT berkata...

yang penting amir hepi selalu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...