♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Isnin, 29 April 2013

Home » , , , » Putus Selera

Putus Selera



Pagi ni memang rasa semacam jer nak pergi kerja, mungkin kepenatan hari sabtu amir sukan tak hilang lagi.. amir yang sukan .. ibu pulak yang terlebih penat.. menyorak kikikikiki .. (maklumlah baru pertama kali)

Amir pun macam moody jer pagi ni... tahap² monday blues lah tu... macam tak puas jer berehat... nak dijadikan cerita pagi ni pada takda mood dia tu.. bila ibu tanya nak nasi lemak tak?? dia nak jer.. siap mintak  suap.. dalam kereta walaupun 2 suapan jer...

Tapi .... lepas beli nasi lemak tu.. undur kereta nak keluar tetiba² boooookkkk grrr... bunyi apa tu??? rasa macam takda pape... alamak!!! ......



Kereta ku huhuhuhuhu ....



Seyes panik jap, macam mana tak dengar bunyi warning ni grrr.... hadoilah, mesti hubby membebel nanti .. tapi pak cik yang jual surat kabar tu kata.. jalan jer terus nak... orangnya takda pun.. seyes saya serba salah... pak cik tu kata .. jalan jer.. nanti lagi panjang cerita.. orangnya pun takda.. parking sukati ... (eh² orang tu parking sukati ker?? kereta aku yang panjang sangat ni huhuhuhuhu )

Putus selera nak makan tau.. dah lah amir pun makan nasi lemak tak habis, saya beli laksam.. pun macam dah tak selera nak makan dibuatnya... sampai sekaranglah asyik dok terkenang² apa yang berlaku .. pagi tadi ...



Bicara Hati : Mujur bercalar gitu jer.. kereta orang tu pun tak pape... 




15 ulasan:

Zee Suhaini berkata...

dugaan...nasib ler kan, sape soh parking suka hati..hoho

izan mama mia berkata...

huhuhu..beli jer kete comel kan senang hihi/..

mama3heroo berkata...

benda dah nk jd kan..manalah nk tau..naseb owner kete yg lg satu xde,kalo x,lg lah panjang citenye..

Ibu Lala berkata...

alamak...

memang la putus selera kalau gini jadinya...sabar ye..

Nafira usof berkata...

nasib baik x teruk.. calar sket jer..:)

Tihara berkata...

kalau kete orang tu takde pape, ok la tu..take care masya :)

NORSHAHFEZA HAMSAN berkata...

penah gak jd kat saye cmni kak,heheh tp saye undur tlanggar tiang,,balik tak tau nk ckp kt abah cmne,haha pekak kn telinge kena bebel.hihihi

::EIDA:: berkata...

alamak... kalau ida sure tak tido malam pk. hhuhuhuhuhu

Ema Blog berkata...

so lari jerlah...hehehe...

IntaNBerliaN berkata...

kalau cmni, saya pun putus selera...

CtAyue berkata...

sabor jelah... mmg kdg org ni ade yg parking sukahati jer..calar sikit pun tetap terasa tu..

Puan Kutu berkata...

biasalah benda gini kadang2 buat kita spoil mood.sy pun pernah alaminya,nak reverse kereta taklepas.calar gak la kereta sy n kereta budak tu..pastu cuak smp takboleh nak drive dah..

budaktu yg tolong alihkan kereta.nasib baik budak tu ok,katanya takpe kak,kereta sy dah lama pun..kereta buruk je.hehe selamat la kan..:)

Ummi Iman berkata...

Mmg sedih kalau jd mcm ni. Dah jd nk buat mcmana. Kena hati2 lps ni

QasehnyaRania berkata...

pagi2 kan.
sib baik pakcik tu cover line ye

Sweetmama berkata...

mestilah x lalu mkn n susah hati kalau jd perkara sebegini pd kita..
lepas ni kena lebih berhati2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...