♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Rabu, 25 September 2013

Home » , , , , , » aulad - Majalah Pertama AMIR

aulad - Majalah Pertama AMIR


Majalah pertama saya belikan untuk amir, ibu ada majalah kegemaran .. hubby pun ada.. amir pun mestilah nak jugak... macam bagus jer pengisian dalam majalah ni.. ada kesempatan saya kongsikan yer...




13 ulasan:

Kakzakie berkata...

Betul majalah ini baik utk anak usia Amir. Boleh bagi dia baca selalu... cerita pendik dlmnya pun penuh pengajaran..

Deqla Manjew berkata...

mestilah wajib ada bahan bacaan kan... memula baca yg ni.. besar nanti tukar majalah keta pulak eh...hihihi...

- AZIE - berkata...

satu keluarga suka baca buku...baguslah

Nory Zoulkefle berkata...

wahhh bagus majalah ni utk kanak2...

nurul harnani berkata...

alhamdulillah, semoga cerdik pandai ye syg :)

salam ukhuwah dr nanie

QasehnyaRania berkata...

Alhamdulillah..

Akak,siang tadi saya goggle carik resepi ketam masak bercili.skali saya terserempak dgn resepi kat blog akak.ketam masak bercili dgn telur tu.. thanks share resepi tu saya dh Cuba.. sedappp ;)

mama lieyna berkata...

Waah amir boleh buat koleksi la nnti ni.. :-)
Nmpk bagus.,.

fieda berkata...

Maira plk suke buku syang..sama gak mcm majalah aulad ni

Khai♥Rin : anies berkata...

ahad nnt dtg la ke SACC mall...jumpa Ana muslim pula ;-)

lelamaisara berkata...

nanti alesya saya dah pandai bace boleh la saya belikan untuk die...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

anak sedara saya pn suka mjlh aulad ni

jaakechik berkata...

awal2 lagi kita pupuk minat membaca utk anak ni bagus sbnarnya..

Sweetmama berkata...

Bagus utk penerapan minat membaca anak ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...