♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Jumaat, 27 September 2013

Home » , , , » Dia Buat Perangai Lagi

Dia Buat Perangai Lagi



Tiba² sahaja .. minggu lepas .. lepas hantar amir gear kereta buat hal balik.. dia takmoo bergerak kat P tu.. dah sudahh... terus sms hubby .... sebelum tu dah pernah jadi dah ... apa kene ntah tetiba jer... seyes cuak tau.. cuak huhuhuhuhu .... habis takkan nak menangis, bukan boleh selesai masalah pun.
Sudahlah pagi tu ada audit, call kawan kat opis tak berangkat².. bizi agaknya susun dokumen nak audit ... tu yang nak tak nak kene jugak sms hubby bagi tahu... ingatkan nak mintak tolong kawan opis. Kejadian ni pulak masa lepas parking hantar amir kat tadika ... ermmmmm ... 


Mujurlah hubby ada mesyuarat, hubby singah opis kejap amik kereta.. tu pun saya pasrah tolak kuat² gear tu... barulah dia boleh gerak daripada P. hubby bawak servis .... tak tahulah apa masalahnya hubby tinggalkan kereta .. terus pergi mesyuarat .. nasib baiklah mesyuarat tak jauh daripada tempat servis kereta .. jalan kaki jerlah.
Habis mesyuarat barulah hubby amik, bila saya tanya apa dia buat dengan kereta .. hubby kata .. ntah .. dia cuci kot ... tak payah bayar pun... :((



Bicara Hati : Hari ni ada audit ... baru teringat nak publish entry ni kikikiki .. jangan marah.. dah seminggu lebih pun berlalu...











11 ulasan:

lizz berkata...

waa baiknyer orang bengkel tu siap tak payah bayar lagik...untungla...

Masya berkata...

lizz : opsss.. bukan bengkel sebarangan .. hantar kat pusat servis pronton jugak, sbb kereta proton

Cik Cammy Lia berkata...

hahaha dh seminggu bru publish ye..

Zee Suhaini berkata...

slalu gak jadi camtu masa..punya la seksa nak tolak kuat2 gear tu..maybe sebab minyak kot..ntah la..tak reti jugak..

Puan Kutu berkata...

haha nama pun blogger,gear pun jadi bahan potret kan..:)

Nafira usof berkata...

nasib x serius rosaknye~
x tau lah ape masalahnye ye?

nea lopah berkata...

Saya pun pandai bawak jer kereta. Tapi bab maintanance tak tau. Bila rosak mengelabah kol tok laki hehe

tomato oren berkata...

lagi risau kak kalau pakai kete auto ni.mentenen dahla tinggi...huhuhu

tomato oren berkata...

kete auto sng bwk tp mentenen tinggi..hoho

LYAfrina berkata...

biasalah kes mcm ni..y x dijangka... esspecially time kt btl2 nk cpt n sibuk, mesti ada je hal y tjadi

Deqla Manjew berkata...

sbb tu hubby kata , auto tu wlupun mudah bawak tp mcm2 "pe'el" nya.. ngee.. sabo je lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...