♥ Jom Klik Sini Macam² Ada ♥

Khamis, 26 September 2013

Home » , , , » Sikap Majikan Pengaruhi Rumah Tangga

Sikap Majikan Pengaruhi Rumah Tangga




Sebab tajuk itulah saya beli majalah ni. hihihihi.. bukan sebab tajuk pun memang suka beli majalah ni pun ... ada benarnya tajuk tu.. tapi sebagai seorang pekerja, isteri dan ibu .. kita kene profesional tau.. jangan jadikan emosi terbawa² sampai kerumah .... majikan pun macam tu jugak... jangan ingat pekerja kamu itu kuli kamu.. yang tiada perasaan hingga kamu memberi kerahan tenaganya .. memberi arahan kepadanya tanpa menjaga perasaannya... kerana pekerja kamu pun manusia juga... ingat tu wiwiwiwiwi .....

Khamis.. mulakan sesuatu yang baik untuk hari ini di dalam perkajaan masing²... tak kiralah suri rumah pun ada kerja jugakkan.. kan.. (^____^)v










13 ulasan:

mama lieyna berkata...

Alaa..ingt ada huraian berkenaan tajuk tu, kena beli buku ni jugak la nmpak gaya..hee..

Ummi Iman berkata...

Alangkah bagus jika dalam hati manusia tiada membezakan antara satu sama lain. Happy working ya

lia berkata...

agak2 hadiahkan bos majalah ni, ok x he3

Khai♥Rin : anies berkata...

btol..sy sgt2 setuju...ada majikan yg sgt baik smpi keluarga staf pon suka. tp mn ye nk cr majikan sebegitu?

Ratu Hatiku berkata...

Bolehlah kongsikan nnt isi cerita tu nnt..hihihi

suka tgk dua org artis ni yg makin cantik berhijab :)

lelamaisara berkata...

betui tu...majikan saya ni kekadang macam hampeh tau...kekadang memang menyakiti hati..ape pon sabar je laaaaa...

nea lopah berkata...

kalau boss bnyk songeh ni, kita isi borang tukar....mintak transfer. hehehe

Ujie berkata...

Sikap majikan...suasana kerja...kalau asik suruh pekerja kerja lebih masa, boleh ganggu masa dgn keluarga. Itu yg akak perasan.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xpenah beli majalah harmoni
nk try beli pasni

jaakechik berkata...

ha'aa betul tu, kdg2 majikan takleh nak buat kita mcm hamba abdi, kdg2 boleh buat kita stress dan terbawa2 ke rumah.... sbb penat punya pasal, boleh buat kita badmood di rumah...

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum kak. memang betul kata2 akak. sampai dah balik rumah pun still bos nak call tanya pasal kerja. ohh tensi sungguh dibuatnya. boleh buat kita swing mood :(

Sweetmama berkata...

Betul tu sbb tu pentingnya persekitaran Opis yg harmoni lebih2 lg bos kan, alhamdullilah k.eija seronok bekerja n dpt bos semuanya satu kepala n baik2...

Deqla Manjew berkata...

majalah harmoni..? x penah beli pun..huhu.. setuju tu..hal2 keje kalo boleh habis kat situ je.. jgn bawak blk rumah..mcm tu jugak dgn hal2 kat rumah, jgn smpai keje2 jadi berentakkan ... huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...